Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Kara;Rok w pace lub doba w skrzyni.
Odpowiedz
Kto łazi wieczorem po nieoświetlonym cmentarzu ?
Odpowiedz
A inni za takie rzeczy PŁACĄ!!!
Odpowiedz
"Grabarz zostawił otwarty grób, małżonkowie do niego wpadli." Po tytule tego artykulu czlowiek sie zastanawia czy chodzilo o slub, czy o pogrzeb. Małżonkowie wpadli do grobu?!!!
Odpowiedz
Wynika z tego, że para debili sprofanowała zwłoki. Tylko nie rozumiem, jak miał grabarz zabezpieczyć grób żeby oszołomy nie włazili? Może zaminować?
Odpowiedz
powinni zostac obciazeni za zniszczenie trumny
Odpowiedz
A skąd wiadomo ile byli po slubie skoro pisze się o nich młode małżeństwo? Bo jeśli chodzi o wiek 37 to młodość raczej już nie jest, nawet wg standardów byłego ZSMP
Odpowiedz
zsmp?????
Odpowiedz
PRZYKŁAD IDZIE Z GÓRY,PiS WYKOPUJE TRUPY SMOLEŃSKIE,WBREW ZDANIU BLISKICH, TO CZEMU SIĘ DZIWIĆ GRABARZOWI!!??
Odpowiedz
eeheheheeh miał ja gdzie zaprowadzić , przodem pewnie było puścic genetelmanie :):) co robic po nocy na nieoswietlonym cmentarzu ? na którym to było u Puni ?
Odpowiedz
Gdyby nieboszczyk żył, pewnie by tego nie przeżył.
Odpowiedz
To dopiero ciemniak z tego grabarza...
Odpowiedz
"Trumnę ze szczątkami pochowanej tam PRZED LATY osoby"...to jakim cudem pogrzeb miał się odbyć dopiero następnego dnia?
Odpowiedz
"Trumnę ze szczątkami pochowanej tam PRZED LATY osoby"...to jakim cudem pogrzeb miał się odbyć dopiero następnego dnia?
 A o grobowcach rodzinnych słyszałeś?
Odpowiedz
Nie od dziś wiadomo że grabarze to pijaczki,to niby czym miał myśleć skoro tanie wińska mózg mu wyżarły.
Odpowiedz
Ja jestem ile osob komentujacych przebywalo na wymienionym w artykule cmentarzu. Cmentarz znajduje sie w centrum miastra. Poza murami cmentarza znajduje sie oswietlenie miejskie, mozna przejsc w polmroku pomiedzy alejkami. Nie raz w okresie jesienno-zimowym wracajac wieczorem z pracy wstepowalam na modlitwe oraz zapalic swiatelka za zmaslych z mojej rodziny. Rozumiem ze ewidedentna wina grabarza ze nie zakryl deskami i okrecil wokol tasma zabezpieczajaca, ale zastanawia mnie jakim cudem malzakowie wpadli do grobowca?- szli po grobach na skroty czy zagladali z ciekawosci i sie posligneli.   
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...