Kara;Rok w pace lub doba w skrzyni.
|
|
Kto łazi wieczorem po nieoświetlonym cmentarzu ?
|
|
A inni za takie rzeczy PŁACĄ!!!
|
|
"Grabarz zostawił otwarty grób, małżonkowie do niego wpadli."
Po tytule tego artykulu czlowiek sie zastanawia czy chodzilo o slub, czy o pogrzeb. Małżonkowie wpadli do grobu?!!!
|
|
Wynika z tego, że para debili sprofanowała zwłoki. Tylko nie rozumiem, jak miał grabarz zabezpieczyć grób żeby oszołomy nie włazili? Może zaminować?
|
|
powinni zostac obciazeni za zniszczenie trumny
|
|
A skąd wiadomo ile byli po slubie skoro pisze się o nich młode małżeństwo? Bo jeśli chodzi o wiek 37 to młodość raczej już nie jest, nawet wg standardów byłego ZSMP
|
|
zsmp?????
|
|
PRZYKŁAD IDZIE Z GÓRY,PiS WYKOPUJE TRUPY SMOLEŃSKIE,WBREW ZDANIU BLISKICH, TO CZEMU SIĘ DZIWIĆ GRABARZOWI!!??
|
|
eeheheheeh miał ja gdzie zaprowadzić , przodem pewnie było puścic genetelmanie :):) co robic po nocy na nieoswietlonym cmentarzu ? na którym to było u Puni ?
|
|
Gdyby nieboszczyk żył, pewnie by tego nie przeżył.
|
|
To dopiero ciemniak z tego grabarza...
|
|
"Trumnę ze szczątkami pochowanej tam PRZED LATY osoby"...to jakim cudem pogrzeb miał się odbyć dopiero następnego dnia?
|
|
"Trumnę ze szczątkami pochowanej tam PRZED LATY osoby"...to jakim cudem pogrzeb miał się odbyć dopiero następnego dnia?A o grobowcach rodzinnych słyszałeś? |
|
Nie od dziś wiadomo że grabarze to pijaczki,to niby czym miał myśleć skoro tanie wińska mózg mu wyżarły.
|
|
Ja jestem ile osob komentujacych przebywalo na wymienionym w artykule cmentarzu. Cmentarz znajduje sie w centrum miastra. Poza murami cmentarza znajduje sie oswietlenie miejskie, mozna przejsc w polmroku pomiedzy alejkami. Nie raz w okresie jesienno-zimowym wracajac wieczorem z pracy wstepowalam na modlitwe oraz zapalic swiatelka za zmaslych z mojej rodziny. Rozumiem ze ewidedentna wina grabarza ze nie zakryl deskami i okrecil wokol tasma zabezpieczajaca, ale zastanawia mnie jakim cudem malzakowie wpadli do grobowca?- szli po grobach na skroty czy zagladali z ciekawosci i sie posligneli.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|