Kolejny aksamitny wałek towarzystwa z Mełgwi.
|
|
To zdjęcie nie oddaje obecnego wyglądu pałacu, gdzie tam są teraz bukszpany? Krajobraz jak po bitwie
|
|
szlachta żyła jak pączek w maśle a biedota przymierała glodem, tak jak teraz, pałace zbudowane na krzywdzie ludzkiej i to jest po chrześcijańsku
|
|
super! zapowiada się interesująco ;) powrót do historii, rewitalizacja parku, warto czekac na efekty :)
|
|
Bardzo dobra wiadomość. Teraz aż żal patrzeć na to co zostało z pałacu. Przez tyle lat mocno zmarniał i nie zachęca do zwiedzania.
|
|
Baju baju co już tam miało nie być? zdjęcie jest nieaktualne, sladu po rzeźbach już nie ma, chwasty pięknie kwitną
|
|
Brawo. Piekna inicjatywa. Trzymam kciuki fundacjo. Oby sie udalo
|
|
Mozna? Mozna. Brawo wy.
|
|
Do gościa z 20.50,"lepiej później jak wcale",a stan pałacu znacznie lepszy jak w Zawieprzycach to jest szansa na to żeby odbudowany i wyremontowany służył.Jeszcze gdyby w parku zamontowano tzw urządzenia "zmysłu" to edukacja będzie lepsza.
|
|
Dzień dobry.
Bardzo się cieszę, że w końcu Ktoś odbuduje pałac w Kijanach. Jeżeli się uda tak jak jest w artykule napisane to mega fajnie, będę na pewno klientem. Pozdrawiam wszystkich aktywnych ludzi z wizją i pasją. Polak Potrafi
|
|
ale czad! może w końcu to za*** życia nabierze.
|
|
Jak tak komentujecie, ze chwasty, zaniedbane i ble, to nikt wam nie broni tam dzialac !!! Zamiast wspierac tych co chca, probuja to tylko zazdrosc i puste komentarze !!! Brawo, dzialajcie, 3mamy kciuki za powodzenie :-) :-) :-)
|
|
Bo miejscowi jak zwykle nie zrobią nic by było lepiej. Jak syf był tak ma być. Jeszcze dowalą śmieci nad rzeką. Za to językiem dobrze mielą. Zazdrość zżera...
|
|
Bardzo się cieszę, że komuś się chciało coś zrobić z tym miejscem!
|
|
Trzymam kciuki.
|
|
Jeszcze by ktoś zabrał się porządnie za Zawieprzyce...są w opłakanym stanie...z nieudolnych "poprawek" nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :-(
|
|
Ale to nie jest projekt zadnej fundacj (moze jako partner) a prywatnej firmy Protos...
|
|
To może złóż gdzieś donos...będzie ci lepiej :-D
|
|
Poprostu chciałem pokazać że artykół jest błędnie sformuowany - mam donieść na dziennikarza?
|
|
Fundacja napisala ten wniosek. Wiem bo im doradzalem. Krol Jan Sobieski
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|