PiS - Pieniądze i Stanowiska dla swoich
|
|
slogany slogany slogany że się ż.... chce
|
|
Dla Łęcznej najlepszy kandydat. Oby wygrał!
|
|
Trzymamy kciuki
|
|
Skopiował program Lepszej Łęcznej. Jak oni zgłaszali wnioski o remont Wiklinowej i Gwarków on się patrzył jak radni wspólnej sprawy to odrzucają. To już nawet nie hipokryzja, jest gorzej.
|
|
No to se pan Leszek pogadał z mieszkańcami. Niecałe 5 dni. Zaprosił do rozmowy o programie w poniedziałek, a w piątek ogłosił program który jest kopią programu lepszej łęcznej z 2014 roku. Plagiator!
|
|
Po co wam gospodasz jak u was nic nie ma.
|
|
Świetny kandydat. Fijałkowski już przebiera nóżkami i pewnie kopiuje punkt po punkcie programu. Oj za późno panie Fijałkowski, trzeba było program pokazać jako pierwszy. Przegrywać trzeba umieć.
|
|
Dlaczego wszyscy interesują się Fijałkowsim. Jeszcze ktoś pomyśli że to poważny konkurent na fotel burmistrza. A to zwykły pieniacz, który przez 7 lat jak przystało na prawdziwą głowę rodziny był na utrzymaniu żony, która zapewne ciężko pracuje. Przepraszam przez 7 lat przynosił do domu dietę radnego. Że go teście jeszcze akceptują :) Bo z tego co wiem to sąsiedzi nienawidzą bo kabluje.
|
|
Fijałkowski na burmistrza - przecież on potrafi tylko doność do prokuratury...a i jeszcze ...już więcej nic nie potrafi...wstyd dla Łęcznej.
|
|
Kuczyński. Podczas, gdy Fijałkowski zarabiał ty przynosiłeś żonie jedynie wstyd. Przynosisz go dalej.
|
|
KOMUNISTYCZNY ZSL - PRECZ !
|
|
Pan Włodarski nawet nie potrafił wyjść przed urząd pod fontanny, zaprosić mieszkańców, zwołać własny komitet wyborczy i oświadczyć mieszkańcom Łęcznej, że oto ja Leszek kandyduję na burmistrza. Żadnej nowoczesności i stylu, może Kosiarski na taki sposób zaprezentowania się nie wyraził zgody. Wy z tej wspólnej sprawy nawet jednego punktu nie potrafilibyście zrealizować.
Kandydat na prezydenta,wójta, burmistrza, nawet sołtysa ogłaszając swoją kandydaturę w wyborach już przygotowany powinien mieć własny program wyborczy. A pan Włodarski czuje na plecach oddech kandydatów i jest w przysłowiowej d...e.
Ja wierzę, że już w pierwszej rundzie pójdzie jak niepyszny a później za nim jego koledzy od propagandy urzędu.
Panie Włodarski oczy do zdjęcia otwieramy szeroko, nie podpieramy się i szyja do góry.
|
|
Wszystko ładnie, pięknie. Drogi, parki, baseny itd. Ale niech któryś z nich spróbuje załatwić jakąś sprawę, np. w Urzędzie Skarbowym czy Starostwie mając dziecko w wózku albo będąc osobą na wózku inwalidzkim. Powodzenia życzę.
|
|
Pamiętam ze szkoły jak był dyrektorem. Super człowiek. Właśnie takiego burmistrza mojego miasta sobie wyobrażam.
|
|
Mam nadzieje że bezpartyjny. Bo z tego co słyszałem to jeden z kandydatów maniakalny PIS a drugi SLD. Chociaż ten drugi to kleił się do każdego kto był przy władzy. Bezpartyjny - niezależny tylko w takich nadzieja a nie sterowanych z Warszawy
|
|
Popieram Kandydata.
|
|
Czego nie ma kogoś nowego? taka świeża krew jest potrzebna, poza Włodarskim to chyba już wszyscy startowali
|
|
No to plagiat Panie Leszku. Zawiodłam się na Panu.
|
|
Każdy byle nie Fijałko.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|