Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kto zostanie burmistrzem Łęcznej? Kandydat pokazał program

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 sierpnia 2018 r. o 18:19 Powrót do artykułu
PiS - Pieniądze i Stanowiska dla swoich
Odpowiedz
slogany slogany slogany że się ż.... chce
Odpowiedz
Dla Łęcznej najlepszy kandydat. Oby wygrał!
Odpowiedz
Trzymamy kciuki
Odpowiedz
Skopiował program Lepszej Łęcznej. Jak oni zgłaszali wnioski o remont Wiklinowej i Gwarków on się patrzył jak radni wspólnej sprawy to odrzucają. To już nawet nie hipokryzja, jest gorzej.
Odpowiedz
No to se pan Leszek pogadał z mieszkańcami. Niecałe 5 dni. Zaprosił do rozmowy o programie w poniedziałek, a w piątek ogłosił program który jest kopią programu lepszej łęcznej z 2014 roku. Plagiator!
Odpowiedz
Po co wam gospodasz jak u was nic nie ma.
Odpowiedz
Świetny kandydat. Fijałkowski już przebiera nóżkami i pewnie kopiuje punkt po punkcie programu. Oj za późno panie Fijałkowski, trzeba było program pokazać jako pierwszy. Przegrywać trzeba umieć.
Odpowiedz
Dlaczego wszyscy interesują się Fijałkowsim. Jeszcze ktoś pomyśli że to poważny konkurent na fotel burmistrza. A to zwykły pieniacz, który przez 7 lat jak przystało na prawdziwą głowę rodziny był na utrzymaniu żony, która zapewne ciężko pracuje. Przepraszam przez 7 lat przynosił do domu dietę radnego. Że go teście jeszcze akceptują :) Bo z tego co wiem to sąsiedzi nienawidzą bo kabluje. 
Odpowiedz
Fijałkowski na burmistrza - przecież on potrafi tylko doność do prokuratury...a i jeszcze ...już więcej nic nie potrafi...wstyd dla Łęcznej.
Odpowiedz
Kuczyński. Podczas, gdy Fijałkowski zarabiał ty przynosiłeś żonie jedynie wstyd. Przynosisz go dalej.
Odpowiedz
KOMUNISTYCZNY ZSL - PRECZ !
Odpowiedz
Pan Włodarski nawet nie potrafił wyjść przed urząd pod fontanny, zaprosić mieszkańców, zwołać własny komitet wyborczy i oświadczyć mieszkańcom Łęcznej, że oto ja Leszek kandyduję na burmistrza. Żadnej nowoczesności i stylu, może Kosiarski na taki sposób zaprezentowania się nie wyraził zgody. Wy z tej wspólnej sprawy nawet jednego punktu nie potrafilibyście zrealizować. Kandydat na prezydenta,wójta, burmistrza, nawet sołtysa ogłaszając swoją kandydaturę w wyborach już przygotowany powinien mieć własny program wyborczy. A pan Włodarski czuje na plecach oddech kandydatów i jest w przysłowiowej d...e. Ja wierzę, że już w pierwszej rundzie pójdzie jak niepyszny a później za nim jego koledzy od propagandy urzędu. Panie Włodarski oczy do zdjęcia otwieramy szeroko, nie podpieramy się i szyja do góry.
Odpowiedz
Wszystko ładnie, pięknie. Drogi, parki, baseny itd. Ale niech któryś z nich spróbuje załatwić jakąś sprawę, np. w Urzędzie Skarbowym czy Starostwie mając dziecko w wózku albo będąc osobą na wózku inwalidzkim. Powodzenia życzę.
Odpowiedz
Pamiętam ze szkoły jak był dyrektorem. Super człowiek. Właśnie takiego burmistrza mojego miasta sobie wyobrażam.
Odpowiedz
Mam nadzieje że bezpartyjny. Bo z tego co słyszałem to jeden z kandydatów maniakalny PIS a drugi SLD. Chociaż ten drugi to kleił się do każdego kto był przy władzy. Bezpartyjny - niezależny tylko w takich nadzieja a nie sterowanych z Warszawy
Odpowiedz
Popieram Kandydata.
Odpowiedz
Czego nie ma kogoś nowego? taka świeża krew jest potrzebna, poza Włodarskim to chyba już wszyscy startowali
Odpowiedz
No to plagiat Panie Leszku. Zawiodłam się na Panu. 
Odpowiedz
Każdy byle nie Fijałko.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...