w którym komisie?
|
|
Palił się też nówki, więc co za sensacja
|
|
Puławy czy Radom i kupno samochodu..... trzeba być naprawdę zdesperowany, żeby tak go szukać.
|
|
Ten typ tak ma. Wada fabryczna. Spaliło się ich sporo.
|
|
Trzeba być bardzo bogatym lub nie mieć wiedzy na temat peugeotów. To tandeta. Polonez przy tej marce to ferrari.
|
|
pretensje ten typek może mieć co najwyżej do PSA i ich idiotycznych rozwiązań
|
|
Ciekawe kiedy ktoś zabierze się za oszustów, którzy sprzedają "bezwypadkowe" igiełki, z symbolicznym przebiegiem, od starszego pana rocznik 1930.A tak w ogóle, to nic nie wiedzą na temat auta, bo to klient wstawił...
|
|
trzeba być wyjątkowym d...bilem aby kupować w komisie. Jak już nie możesz sprzedać auta, ma dużo felerów, to w akcie desperacji sprzedajesz go o kilka-kilkanaście tysięcy zł (w zależności od modelu) do komisu. Oni oczywiście zarabiają na każdym po kilka tys. zł. TYLKO od osoby prywatnej (nie od baby) z ksiązką, fakturami. Jak ich nie ma to niech sprzedaje leszczom,
|
|
...łatwopalne, to się i spaliło. Komis nie ma z tym nic wspólnego. Znaleźli chętnego i pozbyli się problemu... Takie jest życie.
|
|
Nie zdziwiłbym się gdyby chodziło o komis zaraz za wiaduktem kolejowym.
|
|
Puławy czy Radom i kupno samochodu..... trzeba być naprawdę zdesperowany, żeby tak go szukać.To że w Radomiu się nie kupuje to słyszałem :) ale że w Puławach to pierwszy raz słyszę. Nie wiem czemu ?? Chociaż zdaje mi się że komis to komis i nie ma reguły równie dobrze może być trefny komis w Lublinie, Kielcach czy Kaliszu |
|
warto przeczytać ***s://***chceauto.pl/peugeot-307-plonace-auto-roku-a707.html
|
|
Zboki kupują peżoty
|
|
Niestety ale peugeoty palą się i będą się palić bo taka ich uroda i to nie jest w żadnym wypadku wina komisu. Powodów może być wiele, ale głównie za sprawą wadliwej elektroniki. Wszystko elektrycznego co jest w komorze silnika tych francuzów od alternatora przez sterownik ABS po komputer lubi się jarać. Kilka lat temu w Puławach spalił się Peugeot w garażu przy domu wraz z garażem i częścią domu. PSA bulił jak za zboże, w tym oddał nowy samochód.
|
|
Właściciel powinien oddac pieniadze nowemu nabywcy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|