Obudzili się !
Za Włodarskiego nie będzie niczego !!!
|
|
po ostatnim naborze i spotkaniu informacyjnym miało się nie opłacać, czy coś się zmieniło? szkoda że autor nie dokonał retrospekcji dotychczasowych starań miasta w sprawie OZE
|
|
z tych urzędowych ogłoszeń ja wybieram to o zajęciach jogi :)
|
|
Najwazsza pora...
|
|
Zajmuję się fotowoltaiką już kilka lat. W zeszłym roku rozmawiałem z Burmistrzem Włodarskim na ten temat i widać, że faktycznie deklarowane wtedy zainteresowanie tematem było szczere, co bardzo mnie cieszy. Ciekaw jestem tylko w jaki sposób będzie to realizowane, więc wybiorę się na spotkanie.
Natomiast osoby zainteresowane tematem zapraszam na FB - enersolarpv.
|
|
Zajmuję się fotowoltaiką już kilka lat. W zeszłym roku rozmawiałem z Burmistrzem Włodarskim na ten temat i widać, że faktycznie deklarowane wtedy zainteresowanie tematem było szczere, co bardzo mnie cieszy. Ciekaw jestem tylko w jaki sposób będzie to realizowane, więc wybiorę się na spotkanie. Natomiast osoby zainteresowane tematem zapraszam na FB - enersolarpv.dzięki ,za pózno, mam juz dom w gminie obok i solary, temat dla mnie zamknięty, a pragnałem mieszkać w Zofiówce, ech ta Łęczna i te podatki :) |
|
nawet Milejów jest szybszy w dotacjachZajmuję się fotowoltaiką już kilka lat. W zeszłym roku rozmawiałem z Burmistrzem Włodarskim na ten temat i widać, że faktycznie deklarowane wtedy zainteresowanie tematem było szczere, co bardzo mnie cieszy. Ciekaw jestem tylko w jaki sposób będzie to realizowane, więc wybiorę się na spotkanie. Natomiast osoby zainteresowane tematem zapraszam na FB - enersolarpv.dzięki ,za pózno, mam juz dom w gminie obok i solary, temat dla mnie zamknięty, a pragnałem mieszkać w Zofiówce, ech ta Łęczna i te podatki :) |
|
nie lepiej postawią na koszenie
|
|
Stawiajcie bez mnie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|