Powinny stanąć przy śmietnikach to i gryzonie niebedatam żerować. Jestem ciekawy kto to wymyślił sobie interes bo w Łęcznej tyle kotów bezdomnych nie ma kotów bo lisy żyjące na obrzeżach miasta zjadły je co tu się okłamywać koła łowieckie nic sobie z tego nierobia tylko narzekają że im zwierzynę wyjadają i jeszcze je zaszczepić żeby nie zdychaly. Boże widzisz i nie grzmisz...
|
|
W tamtym roku chciałem uzyskać pomoc przy sterylizacji kotów wolnożyjących to urząd mnie wyśmiał. Chore działanie
|
|
Ludziom budują tanie mieszkania a w łęcznej władzę stać na domki dla kotów. Nie ośmieszajcie się.
|
|
Kosiarski nie masz isę czym chwalić? To zrób coś dla ludzi w końcu! Co za wstyd. Domki dla kotów se zrobili.
|
|
bardzo dobry pomysł. niewielki koszt, a wielki wydźwięk pozytywny. faktycznie zawsze będzie więcej spraw do załatwienia niż możliwości. skoro w tak prosty sposób można pomóc maluczkim... to czemu nie zrobić tego? szczerze za***ył mnie fakt, że w polsce żyją w spokoju bezdomne koty. sądziłem, że w naszej demokracji nie pozwala się żyć zwierzakom na wolności tj. to ma miejsce w rosji. a koty są tam przepiękne, co można zaobserwować na kanale robin seplut na youtube. dzięki dokarmianiu bezdomnych kotów przed kamerką zdobył światową popularność (miliony wyświetleń i pozdrowienia z całego świata w komentarzach) i fundusze na karmę. na miseczkach widać imiona darczyńców. "pomożesz najmniejszemu z mych braci. to tak jakbyś mi pomógł." może znajdzie się fascynat kręcący życie kotów w łęczyńskich domkach? pomysł jest. koty i pieski to wdzięczny temat na yt. swoją drogą to chyba pierwsza inicjatywa tego typu w woj. lubelskim? ogrodzonywybieg dla psów już widziałem w chełmie przed pwsz. trochę mały, ale zawsze. dobrze, że ludzie zaczynają dostrzegać potrzeby zwierząt.
|
|
Kosiarski nie masz isę czym chwalić? To zrób coś dla ludzi w końcu! Co za wstyd. Domki dla kotów se zrobili.W Lubartowie i w Świdniku mogą tanie mieszkania dla młodych zrobić a w Łęcznej jak zwykle nic, tylko tania propaganda. |
|
ku... mać, domki dla kotów to jest temat
|
|
ta, łatwiej im będzie je zlikwidować, jak te psy, w Zofiówce czy Trębaczowie
|
|
Na polnej te domki niech se Kosiarski zainstaluje. W komunalnej patologia aż huczy, szkoly chca likwidowac, połowa maturzystów nie zdała matury a tu jakiś jełop o domkach dla kotów pisze. To jest dziennikarstwo? Puknijcie się we łby w tym dzienniku.
|
|
Obrońcy kotów i innych zwierząt weźcie się za tych Łęczyńskich prześmiewców co mają nawet urazę do zwierząt,umieścić ich w klatkach do podziwiania.W jednym z ZOO nie w Polsce ludzie siedzą w klatkach a zwierzęta chodzą po wolności i przyglądają się tym "człekokształtnym wynalazkom".
|
|
Na polnej te domki niech se Kosiarski zainstaluje. W komunalnej patologia aż huczy, szkoly chca likwidowac, połowa maturzystów nie zdała matury a tu jakiś jełop o domkach dla kotów pisze. To jest dziennikarstwo? Puknijcie się we łby w tym dzienniku.Taaaa na polną je wywieźć. |
|
Polna to ulica handlowa z hipermarketami i targiem koty też tu się zmieszczą,a w innych miejscach niech polewają klatki i piwnice,bo jeden n.......y nie lubi kotów.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|