No i dobrze. Zawsze to jakiś konkretny gość, a nie jakiś krzykacz. Łęczna jak zwykle rozsądnie wybrała.
|
|
A co teraz powie wyborcom Pan Fijałkowski ? ;)
Może jakieś oskarżenia wobec pozostałych kandydatów ? Czekamy
|
|
A co może powiedzieć? Zwalniam was!
|
|
Znak to, że ludziska znają powiedzenie: Czasem doktor gorszy niż choroba. Brawo Pan Leszek Włodarski!
|
|
Brawo Leszek!
|
|
Nigdy nie popierał Kosiarskiego. Nie głosowałem. Nie było na kogo. Zbiorowa mądrość łęcznian decydowała o tym, że burmistrzem był nie najgorszy ze złych. Wczoraj pierwszy raz zagłosowałem. Z przekonaniem. Obym się nie zawiódł.
|
|
Haha
|
|
brawo, w dwa lata 19 milionów ? kredytu, brawo place betonu, brawo igrzyska i jakieś tam foty w stajni i obok cmentarza, na cmentarz histoii z takimi władzami
|
|
Wygrana Włodarskiego - kontynuacja miernych rządów poprzedniego burmistrza. Zawiodłem się Łęczna widocznie nie chcecie zmian.
|
|
Nie zmarnował się mój głos.
|
|
A ja mam drugę wersję. Po przeliczeniu głosów może tak być , że Włodarski nie wygrał w pierwszej turze i będzie dogrywka.
Czekamy. A co z Krzysiakiem ze Spiczyna?
|
|
Wnuczka byłego burmistrza Teodora Kosiarskiego oznajmiła na 1 medium społecznościowym, że Leszek Włodarski to jej wujek. Czy to prawda, że dziewczyna znowu będzie kogoś z rodziny jako burmistrza?
|
|
Gratulacje dla nowego pana burmistrza...a tak przy okazji świetny wynik leszej łęcznej wręcz
...wybitny..pozazdrościć
|
|
A jakby było cudownie jakby Kuczyński nie został radnym.
|
|
Raczej nie zostanie.
|
|
A co ten niedorobiony strazak czajka tam robi
|
|
To teraz burmistrzem będzie krasnal ogrodowy. Super.
|
|
nie został, i robota w ratuszu niepewna
|
|
rada powiatu, jeżeli ostatni z listy ( bodajże pisu) bije o 50 głosów ponad Mirka Krzysiaka to o czym to świadczy ? , a prawie o połowę więcej bierze sołtys z Stoczka niz Kuczyński w Łęcznej , i z kim chcecie robić starostwo ? ,
|
|
Wiochy na PiS i tyle
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|