19 latek i juz swój samochód czy raczej za pieniądze podatników z 500 plus
|
|
Dobry balach nigdy nie jest zły. W to, on sam chyba nie wierzy.
|
|
Takiego focusa można mieć za 1500zł. Nie mógł sobie kupić jak pracował? Nie mierz wszystkich swoja miarą.
|
|
Przeżyłem identyczne zdarzenie też w Fordzie tylko fieście ale prawie identyczny kolor:)
|
|
19 latek i juz swój samochód czy raczej za pieniądze podatników z 500 plusA to na 19 latka też przysługuje 500+, bo z tego co wiem, to chyba niezbyt? |
|
Też mam 19 lat i swój samochód. 500+? Nie należy się. Można? Można. Nie wszystkie rzeczy teraz muszą być kupowane z pieniędzy podatników.
|
|
Przeżyłem identyczne zdarzenie też w Fordzie tylko fieście ale prawie identyczny kolor:)Może byś swoim młodym doświadczonum wyjaśnił w jaki sposób droga wyskoczyła ci z pod kół!. |
|
eeehehe a jak ta gwiazda z łyncnej z inspekcji drogowej ? cos sie zmienia Panie ? , czy teraz za nowy most na wieprzu chwałe se przypisze Soboń ? eheehe, panie były starosto woda płynie, co tam ? vice kuzwa słaba pamiec
|
|
19 latek i juz swój samochód czy raczej za pieniądze podatników z 500 plusA no oczywiście przecież nie mógł pracować od kilku lat w wakacje i sobie kupić. Ktoś ma ból dupy lub jest niepoprawnym narodowcem... |
|
Ty woźnica, ty ku...rwa pedał jesteś,masz wśiuchu jakimiś kompleks Łęcznej.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|