czemu promujecie patologię ?
|
|
Super pomysł :)
Stare wiaty nabiorą wyglądu i kolorów.
|
|
czemu promujecie patologię ?Nikt cię promuje także żwawo zluzuj majty patusie |
|
Dobry pomysł na zmyślny projekt
Nie jeden łobóz się na to połasi
Byle tylko zrobić to na jedno kopyto - seryjnie.
Motyw ludowy powinien być przewodnikiem i bardziej detal niż abstrakcja.
Robota ewidentnie dla 14% - ale on za 10 batoli to nawet nosa spod kołdry nie wysunie
|
|
dużo kościołów jest brzydkich , może też by je tak upiększyć ?
jak mazanie po ścianach sprayem to sztuka
|
|
takie miasto takie wiaty, najgorsze kible z lat 70 brawo, zamiast kupić jeden nowoczesny przystanek jak na miasto górnicze przystało to stare obesrane sciany bedo malowac brawo burmistsz brrawo pracownicy magistratu ja wam farbe kupie a wy mi cyrk wymalujta okey ?
|
|
Cyrk bedzieta mieli chyba we wtotek,farby se kup i malujta.
|
|
Nie kazdy graficiarz to patologia !!!! Jest wiele graficiarzy co maluja naprawde piekne malunki sprubujcie wziasc i namalowac spreyem farbowym ciekawe czy by sie udalo wam
|
|
Nie gadajta tylko malujta w tej Łęcznie i wsiach wokół.
|
|
Nie gadajta tylko malujta w tej Łęcznie i wsiach wokół.Nie gadaj tylko zobacz na stronie urzedu... pomalowane Ha Ha |
|
Pękne kolory co te urzędniki we łbach majo to ja nie wiem. W pół roku nie zrobić grafiti to tylko nasz urząd potrafi.Nie gadajta tylko malujta w tej Łęcznie i wsiach wokół.Nie gadaj tylko zobacz na stronie urzedu... pomalowane Ha Ha |
|
allle progi zwalniające bedo, i co ? z funduszu jakiegos tam i bedo, za pare tysiaków, a wy malujta i projekt dajta to pozwolo, a tak na boku kto zbiera liscie w parku ? chyba firma z ukrainy
|
|
Wpisy na forum jakieś takie wsiowe wyraźny brak wpisów "jentelektualistów" w liczbie 3 /trzech/.
|
|
Wpisy na forum jakieś takie wsiowe wyraźny brak wpisów "jentelektualistów" w liczbie 3 /trzech/.a przystanki są gdzie, w mieście? |
|
a przystanek koło "skrzyżowania ze światłami" i vis a' vis stadionu to w mieście czy we" wsi Łęczna"?
|
|
a przystanek koło "skrzyżowania ze światłami" i vis a' vis stadionu to w mieście czy we" wsi Łęczna"?ale te nie bydo malowane, tylko te z cegły |
|
Wygląd przystankow na trasie Łeczna-Łuszczow bardziej przyjazny dla oka obecnie,jak przed malowaniem.
|
|
Zwłaszcza dla niewidomych. Takiej maniany to dawno w Łęcznej nikt nie od..ebał
|
|
Jeżeli podoba ci się fotka z czołówki artykułu,diagnoza może być jedna."Lecz się na nogi na głowę znacznie za późno"!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|