wyszło super, tylko jeden mały szczegół - Tam nikt nie przychodzi!
|
|
Ja się często wybieram.
|
|
co artykuł to wiecej mi się odechciewa tam pójśc, jak przypomni mi ile kasy na pseudo ruiny obory wydano, ale może warto się zebrać bo na wiosnę drzewa puszczą liście i nic z tej "wieży" nie zobaczysz oprócz rzepaku, a otwarcie kiedy było tej inwestycji ?
|
|
Kosztowało prawie tyle co przemalowanie Centrum Onkologii... Następną rewitalizację powinna sfinansować sekretarka która wybierała kolory dla Centrum.
|
|
Zdziwił byś się ile ludzi przychodzilo w weekendy gdy było jeszcze cieplo
|
|
Rzecznik prasowy a cham z zachowania wstyd dla urzędu taki rzecznik ale jaki pan taki kram
|
|
betonowania starego miasta ciag dalszy, za grube miliony ratusz zabetonuje resztki zieleni na Rynku, gratulacje i pytam tylko kto to projektował ?, o ***niętym pomyśle kładki - żenada bez komentarza,
|
|
Coś nowego zawsze rodzi kontrowersje,a później,och,ach,aleeeee czad.
|
|
Nie wiem czy te ruiny są takie niezbędne dla mieszkańców, jeszcze w takim miejscu
|
|
Nie wiem czy te ruiny są takie niezbędne dla mieszkańców, jeszcze w takim miejscuniektórzy całą" Polskę w Ruinie" przenoszą "SŁOWNIE" w przestrzeń kosmiczną /komiczną/ to jaki problem przenieść w Łęcznej do centrum ruiny z obecnego miejsca. |
|
byłem wieża zamknięta, brak toalet i jakiejkolwiek knajpki baru czy czegoś w tym stylu za takie miliony można to było przemyśleć
|
|
jeżeli obiekt zamkniety a dotacja UE była to jest należny zwrot dotacji, niedopuszalne są takie praktyki, liczę przynajmniej na komentarz ze stronu UM Łęczna
|
|
jeżeli obiekt zamkniety a dotacja UE była to jest należny zwrot dotacji, niedopuszalne są takie praktyki, liczę przynajmniej na komentarz ze stronu UM ŁęcznaMożliwe, że będzie w stylu - obiekt jeszzcze nie odebrany przez coś tam coś tam, więc oficjalnego otwarcia nie było... tylko propaganda sukcesu |
|
komentarz ze strony UM Łęczna rzecznik ucichł ciała w wyborach dał to i nic nie powie księciunia nie ma biedny ci on biedny
|
|
jak Toudi strzała dostał od księciunia to przynajmniej było wesoło, cisza jakaś, focha strzelił ? czy dołki kopie ?
|
|
Też tam byłem, może i ładnie to wszystko wygląda, jednak tam nie przychodzą tłumy, bo i po co? Robione są w Łęcznej imprezy przy szkole na Bobrownikach, a z powodzeniem mogłoby się w tym parku wszystko odbywać, tylko należy zadbać o infrastrukturę przenośną i zaangażować się w to aby to funkcjonować zaczęło.
|
|
Przychodzili z ciekawości, spodziewając się czegoś, gdzie będzie warto spędzać wolny czas i wielkie rozczarowanie, że wielkie pole, a na polu pustka.
|
|
Zdziwił byś się ile ludzi przychodzilo w weekendy gdy było jeszcze cieploPrzychodzili z ciekawości, spodziewając się czegoś, gdzie będzie warto spędzać wolny czas i wielkie rozczarowanie, że wielkie pole, a na polu pustka. |
|
byłem wieża zamknięta, brak toalet i jakiejkolwiek knajpki baru czy czegoś w tym stylu za takie miliony można to było przemyślećTrudno aby powstały tam bary, czy knajpki, kiedy tam wiatr tylko hula, a toalety, a kto dbałby o ich czystość?. |
|
robisz takie szybko zmywalne toalety, jak przy autostradzie i ok, miejsce na foodtrucki i piwko rzemieślnicze i co np. 2 tygodnie kapela nawet i podwórkowa z jakąś i polo a co tam i miejscówa żyje a tak to te myliony psu w d.upe
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|