ooo Kuczyński nowy artykuł wysłał
|
|
a ty co zrobiłeś/aś/ dobrego dla Łęcznej,oprócz" bezpłciowego mielenia OZOREM"?
|
|
znana jest już firma która będzie utrzymywać te ogrody w należytym stanie, czy znów kwietne łąki i chrzan pospolity? no i za jaką cenę? wiosna za 16 dni
|
|
Komuna zabrala prawowitym wlascicielom ziemie, dworki, fabryki sklepy, kamienice, nawet male warsztaty rzemieslnicze, po kilkudziesieciu latach doprowadzajac do bankructwa!! Dopiero od kilkunastu lat, doprowadzane sa te miejsca do dawnej swietnosci!!
|
|
hrabia używał sobie życia z parobkami w tych pomieszczeniach a teraz będą je odnawiać
|
|
a skąd oni mieli te majątki, z uczciwej pracy, ja już 40 lat uczciwie pracuję i nie stać mnie na pałac |
|
Dobrze,że przywraca się do użytku zabytkowe obiekty,dawniej wpuszczono "gawiedź" do zamieszkania więc nawet co drugą krokiew,łaty,schody i inne drewniane części budynku używali na opał,a później narzekali,że leje się na głowy i nie ma schodów na piętro.Niebawem swoją świetność odzyska dwór w Ciechankach oraz Dworek Rejtana naszego Patrioty Narodowego w Gruszówce na Białorusi w ramach "EUROREGIONU BUG" ,współpraca Starostwa w Łęcznej w Lachowiczach na Białorusi i Gminy Puchaczów,pan Kita odrestaurował pałac w Łańcuchowie,coś zaczyna się dziać ,w sferze zabytków,aby historia nie straciła,nastepne będą KIJANY,a niektórzy tylko wypisują "DURNOTY" gdyż nic poza tym nie potrafią.
|
|
Szkoły polikwidowali, miejsc pracy nie ma, to ruiny remintują. Głupi to pan i jeszcze głupszy pomagier.
|
|
tam wiatr hula po tym parku, romontować by remontować??? kto tam przyjdzie? łatwo jest wydawać publiczne pieniądze czy będzie też dofinansowanie do zużycia energii czy to już z kasy podatnika? te "Durnoty" to pomysły nietrafione inwestycje |
|
Warszawę i Lublin też odbudowano z ruin po wojnie,ktoś tam poszedł , jest i zapewne będzie.
|
|
Kosiarski chce pokazać że coś robi bo myśli że ludzie zapomną jak szkoły w mieście polikwidował i zatrudniał asystentów.
|
|
Warszawę i Lublin też odbudowano z ruin po wojnie,ktoś tam poszedł , jest i zapewne będzie.
|
|
Szkoły polikwidowały się same z powodu" Niżu Demograficznego".Zadanie szkÓł kształcić uczniów,gdy nie ma uczniów nie ma szkół.Logika się kłania.Dokad MEN będzie naliczało subwencję na 1 przepraszam /"sztukę "/ucznia to nikt nie podoła finansowo,gminy już dopłacają do szkolnictwa prawie 50%kosztów.w Konstytucji jest zapis,że kształcenie jest domeną Państwa. |
|
Polikwidowały się z powodu, że w nich mieszacie. Jak nie Kosiarski, to Cholewa i spółka. Wystraszyliście młodzież. Zobaczcie jakoś inne szkoły w regionie nie mają problemów. w Łęcznej wszystko inne winne tylko nie Kuczyński i Cholewa. Pogonimy Was jesienią zxe stołków.
|
|
tA polityka radnych powiatowych to jakaś fatamorgana, nie ma na szkoły a dokładają remontu nikomu nie potrzebnych ruin, skandal!
|
|
logika wąsatych i czerwonych arbuzów
|
|
|
|
A ja pójdę nawet i z osiedla Niepoldległosci się chętnie przejdę z dzieckiem, już byłem kilka raz i nie nażekam że daleko jak co niektórzy, wiecznie źle jak cokolwiek się coś dzieje w mieście. Nie jestem zwolennikiem Kosiarskiego a wręcz przeciwnie, ale cieszą mnie takie inwestycje w mieście na które pozyskano znaczne dofinnasowanie i zmieniają naszą małą ojczyznę. Wiecie jaki koszt poniosło miasto za pierwszy etap, a ile uzyskało dofinansowania?? Nie to radze poszukać sobie i dopiero zabierać głos wieczni malkontenci..
|
|
własnie tak |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|