To w Łecznej jest jakies stare miasto? SZOK!
|
|
Fajna starówka turysci już się zabijają o wycieczki
|
|
hahhahah te bloki to stare miasto? chyba coś się redaktorowi pomyliło:)
|
|
Niezorientowanych informuję, że w Łęcznej "jest" część zwana "Stara Łęczna". To zdjęcie jednak jej nie przedstawia.
Wpompowanie takiej sumy w ten obszar na pewno zmieni wygląd uliczek i domów. Mogę się założyć, że za 10 lat znowu trzeba będzie dokonywać rewitalizacji, bo ludzie mieszkający tam pozostaną.
|
|
A tych niby zorientowanych informuję,że bloki na starej Łęcznej ,te na zdjęciu ,są ocieplane płytami eternitowymi.I akurat do tego nie sądzę że ludzie się przyczynili.Najwyższa pora usunąć to świństwo(jeżeli zamierzają) bez względu na to kto tam mieszka.
|
|
ale syf na osiedlu, kurde
|
|
Pan burmistrz, kompletuje elektorat. Oczywiście terza należało o tym wspominać... kiełbasa wyborcza!!!!! jak nie dostanie dofinansowania z UML to kicha!!!!!
|
|
Tylko czekać a będzie ulotka w tej sprawie Komitetu Społecznego Łęczna24 pl 3 kolesi którzy jeszcze się nie przyznali, że kandydują od Kosiarskiego a ludzie myślą, że obrona kopalni (żenująca swoją drogą) a także zbiórka na cmentarzu to taki ich wspaniały gest. Guzik! Wszyscy trzej startują do rady choć nie przyznali się do tego bo pewnie czekają na ostatni moment Ludzie nie dajmy się ogłupić.
|
|
A jakie ma to znaczenie czy startują czy nie? Ich działania są skuteczne i to jest najważniejsze.
Zaś rewitalizacja Starego Miasta jest potrzebna.
|
|
...A ciebie Gościu zazdrość zżera! |
|
PO TRUPACH DO CELU Kuczyński Pawlak Siegieda
|
|
To do tych wiecznie niezadowolonych gnojków wypisujących na forach swoje frustracje
Polak jak zwykle poj...ny, choć katolik to zawistny,zazdrosny,upierdliwy donosiciel.
Komuna nauczyła kapusiów jak żyć a oni przekazali to w genach swoim.
Co by kto nie zrobił to źle, najlepiej siedzieć przed monitorem i opluwa wszystko, bo sam taki jeden z drugim szczenięcy gnój nie potrafi nic zrobić. Zastanów się jeden z drugim czy ksiądz uczył cię takiego zachowania, opluwania, oskarżania...
To, jak ktoś nazwał, "polactwo" zaściankowe takie było jest i takie zdechnie.
Czy dziwić się? "Ściana Wschodnia" to i tępe łby wschodnie.
|
|
wyglądasz na jednego z Tych co / kwestowali/ politycznie wyborcze głosy na cmentarzu lub/albo jak się przedstawiasz
jesteś '' gnojkiem '' . Ziomal dobrze kumasz!!!
|
|
Buhahah rozsmieszacie mnie do łez. Wszyscy wiemy, ze najlepszy jest fijalkowski buhahaahhaha
Jesli to prawda i chlopaki z leczna24.pl startuja to juz za sama prece na rzecz miasta maja u mnie glos.
|
|
Mi się pomysł kwestowania bardzo podobał - chłopaki mają u mnie i mojej rodziny głos. Żeby nie Łęczna24.pl to bym nie wiedziała co się w mieście dzieje. Kolego z wpisu o 07:16 zazdrość Ci kiche ściska,a pewnie zrobiłbyś laske żeby w tej grupie być.
|
|
fijalkowski ogól tego piczowąsa!
|
|
kwesta na cmentarzu w Łecznej miała przeprowadzać Tęcza ale czterej wspaniali wykurzyli teacz
|
|
tak niemaja na co pieniedzy wydawac i po co tam inwestowac jak tam niema ludzi wogole tym bardziej normalnych sama patologia łęczyńska lepiej murem to odgrodzic i tak po miesiacu rozkradli by wszystko Brawo dla burmistrza
|
|
Byłeś widziałeś? Stan miasta jest taki jak wydolne są służby do powołane do zapewnienia porządku i bezpieczeństwa.
Chyba cie ochrzcili bo gadasz jak katolik a właściwie nie mówisz tylko jadem plujesz
|
|
Dziwi mnie jedno dlaczego służby odpowiedzialne z administratorką włącznie tolerują niszczenie płyt azbestowych i to w otulinie parku krajobrazowego! Widać brak gospodarza!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|