Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie: Ktoś wygrał Ekstra Pensję w Lotto. Przez 20 lat będzie dostawał tę samą kwotę

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 7 października 2019 r. o 12:28 Powrót do artykułu
12 000 000 i się żyje...
Odpowiedz
A na tym zdjęciu to jest może nasza radna miss, i to być może ona wygrała, nie ma to jak nie pracować przez prawie całe życie (bo mąż górnik) i brać pieniądze
Odpowiedz
taka młoda laska z 3 maja
Odpowiedz
Ja za***am za najniższą krajowa i jestem Szczęśliwy!!! Jestem zdrowy i mam psa!!!
Odpowiedz
dozorca ze spółdzielni tylko on gra w extra pensje dużo ludzi o tym wie wielu osobom się chwalił że ma swoje liczby i nimi gra
Odpowiedz
A na tym zdjęciu to jest może nasza radna miss, i to być może ona wygrała, nie ma to jak nie pracować przez prawie całe życie (bo mąż górnik)  i brać pieniądze
 Jako radna też  za nic  nie robienie bierze dietę, 
Odpowiedz
po 20 latach te 5000 to chyba wystarczy na waciki
Odpowiedz
Za 20 lat kupi sobie za tą pensję waciki. Tak załatwi wszystkich PIS
Odpowiedz
Pamiętam jak za 5000 zł można było kiedyś kupić gumę do żucia Turbo.
Odpowiedz
" Za 20 lat kupi sobie za tą pensję waciki. Tak załatwi wszystkich PIS" ---> To wybierz KO oni to co PiS zrobią w rok będzie ci lepiej!!!!
Odpowiedz
1.200 000 kolego i zapraszam poćwiczyć mnożenie 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...