nie ma mądrych po alkoholu ... kto z problemami, beznadzieją, stresem przychodzi do alkoholu ten będzie miał jeszcze więcej problemów, jeszcze więcej beznadziei, jeszcze więcej stresów .... wielu zaczyna alkoholowe zniewolenie właśnie piwa - też czuli się mocni, też mówili że nad wszystkim panują, też myśleli że alkohol trzeba pić z głową, też myśleli że alkohol ich nie zniewoli. Kropla drąży skałę, mały ogień zapala wielki las. Lepiej od alkoholu trzymać się z daleka. On nie pomaga w problemach, ale powoduje nowe. Poza tym upijanie się to grzech. JEZUS ZBAWICIEL może uwolnić z najgorszego nałogu, może zmienić życie największego pijaka - tylko nie wielu chce tego i nie wielu prosi GO o wolność ... czytajcie Biblię : "proście a będzie wam dane " _______ wyszukiwarka : "Wolność od depresji życie na trzeżwo może być piękne i mieć sens " _________ "Koniec entropii - wspaniała wiadomość dla chrześcijan"
|
|
Brawo Policja ekipa doliniarzy z Dratowa jest zadrutowana.
|
|
Wychodzi na to te cztery pustaki mają mnóstwo wolniej przestrzeni między uszami, do tego bez planu zagospodarowania.
|
|
oj wiesniaki, wiesniaki :) wies sie bawi i oczywiscie BMW
|
|
"oj wiesniaki, wiesniaki :) wies sie bawi i oczywiscie BMW" - to BMWu nie jest takie oczywiste. Jest jeszcze marka aŁdi. Na każdym podwórku aŁdi musi stać.
|
|
Wychodzi na to te cztery pustaki mają mnóstwo wolniej przestrzeni między uszami, do tego bez planu zagospodarowania.W dodatku nieźle zdezynfekowana ta przestrzeń. |
|
Cześć przyjaciele
Nazywam się TERESA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z ANNA CHROMA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą