Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie: Szukają 37-latka. Wszedł do wody i już nie wypłynął

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 14 czerwca 2019 r. o 12:43 Powrót do artykułu
Przedewszystkim mieszkaniec Bełżyc nie puchaczowa
Odpowiedz
Może jeszcze żyje . Może wyciągnął go żywego . Trzeba mieć nadzieję i się modlić gorliwie aby go żywego wyciągnęli . Nie zbadane są wyroki boskie . Do kościółka trzeba pójść , pomodlić się dać 100 zł na ofiarę .
Odpowiedz
Ogłoszenie pożyczki pozdrowienia dla was wszystkich. potrzebujesz pomocy finansowej? oferujemy pożyczkę po niskiej stopie procentowej 3%. oferujemy osobom zadłużonym i osobom, które chcą założyć firmę. skontaktuj się z nami teraz na boggiegroup@gmail.com
Odpowiedz
czy ten alkohol był może kupiony z 500+ dawane na dzieci
Odpowiedz
Ktoś wie jak nazywa się ten człowiek podobno z bełżyc .
Odpowiedz
To co ten topielec nakupił alkoholu i się nachlał za 500+ Przecież państwo daje 500+ na dzieci i te pieniądze powinny być przeznaczone na dzieci a nie kupować alkohol , chlać na umór i topić się .
Odpowiedz
500+ jest bardzo dobre. Ja z moim mężem narobiliśmy dzieci . Napstrykaliśmy 3 dzieci i dzięki tym dzieciom nic nie muszę robić . Zwolniłam się z pracy bo mam 1500 zł na troje dzieci . Po co pracować u polskiego prywaciaża wyzyskiwacza za 1800 zł jak ja mam za darmo 1500 zł . Całymi dniami nic nie robię tylko kawę piję i ziarnka łuskam . Dzięki 500 + za darmo mam kasę he he he niech frajerzy pracują ja sobie leżęnic nie robię  i państwo mi za to płaci a wy durnie pracujcie he he he he  500+ jest super !!!!!!!  Zastanawiamy się z mężem czy aby nie zrobić jeszcze jednego dziecka aby było 2000 zł .
Odpowiedz
Vanessa co zrobisz jak do władzy dojdzie PO.
Odpowiedz
Lubelskie - Smakuj Krótkie Życie.
Odpowiedz
Lubelskie - Smakuj Krótkie Życie.
 I durne komentarze . . . :(
Odpowiedz
A komentarze o 500+ jak zawsze pisza osoby ktore albo nie potrafia założyć rodziny albo pierwsze pchają łapy po kase i wykupuja dodatkowe pakiety internatów zeby móc komentowac... A ja se narobiłam 2 dzieci i wyobrazcie sobie ,ze juz od lipca wezme 1000zl. Wezme 1000 i pojade z dziećmi na fajny łikend poza miasto. Kupie im gofra i pamiątkę z wyjazdu. A wy kiście się w blokach i komentujcie jak żal was bierze. Wspomnijcie jeszcze ,ze w Polsce jest zle bo Anglii to dajo na dziecko :-D
Odpowiedz
Piotr W. 
Odpowiedz
Musial gdzies ukraśc ba wódę bo 500+ sie skończyło tydzien po wypłacie.
Odpowiedz
Niestety w tym wypadku nie mam dobrych wieści dla rodziny - osoba nie żyje
Odpowiedz
z waszych wpisów wynika to , że on zanim się utopił to przepił całe 500+ . To może była kara od Boga za przepijanie 500+ . 
Odpowiedz
W czwartek wypłynie.
Odpowiedz
Do matka drób SOBIE jeszcze troje bo ktoś te długi będzie musiał zapłacić .
Odpowiedz
Te komentarze to jak sam artykuł to wypociny redaktorzyny chyba byle coś napisać i jest parę groszy dlaczego podbudzasz społeczeństwo przeciwko sobie prostaku napisz coś ożyciu
Odpowiedz
J'offre des prêts allant de 1 000 euros à plus de 500 000 euros à toute personne dans le besoin et en mesure de rembourser. Le remboursement sera effectué dans la période de votre choix avec un taux d'intérêt fixe de 3%. Pour toutes les demandes, voici mon email: leszekadam.spiewak@gmail.com
Odpowiedz
Oferuję pożyczki w wysokości 1 000 euro do ponad 500 000 euro każdemu w potrzebie i w stanie spłacić. Zwrot będzie dokonany w wybranym przez Ciebie okresie ze stałą stopą procentową wynoszącą 3%. Dla wszystkich wniosków o to mój e-mail: leszekadam.spiewak@gmail.com
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...