Lubelskie - Smakuj Krótkie Życie!
|
|
Gościu, jesteś tak głupi, że brakuje skali glupoty dla Ciebie.
|
|
Różne są nieszczęścia tego świata..
|
|
wyrazy współczucia, zanim ktoś coś napisze głupiego, obraźliwego niech zapyta siebie czy miło by mu było gdyby pod wiadomością o śmierci jego bliskiej osoby pisano coś obraźliwego, szyderczego itd ....... GOOGLE : "Koniec entropii - wspaniała wiadomość dla chrześcijan "
|
|
Lubelskie - Smakuj Krótkie Życie!I tak jak małpa nauczy się jednego tekstu i powiela ...żeby to chociaż coś mądrego lub śmiesznego z tego wynikało. Co to ma oznaczać wg ogranicznonego umysłowo autora - nie mam pojęcia |
|
Dobrze rozumiem, że syn jak zobaczył matkę w oczku wodnym to zadzwonił na Policję zamiast ratować?
|
|
Po co ludziom te oczka wodne? Już tyle wypadków było zwłaszcza z udziałem dzieci, ale nie tylko jak widać!
|
|
Ta kobieta musiała zasłabnąć, zemdleć, bo jak inaczej można się utopić w oczku wodnym?!
|
|
to moja ciotka
|
|
jestem przekonany że znalazłyby sie osoby na tym świecie, które utopilyby sie i w kałuży na drodze...
|
|
Proszę się ogarnąć tam było pewnie z 180 cm tej wody, a to była niższa osoba i mogła najprawdopodobniej wpaść,poślizgnąć się i doszło do tego wypadku proszę nie osądzać jak nie zna się szczegół tego wypadku i te głupie komentowanie zostawić dla siebie...
|
|
Po co ludziom te oczka wodne? Już tyle wypadków było zwłaszcza z udziałem dzieci, ale nie tylko jak widać!W dodatku takie szambka potrafią nieźle cuchnąć. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|