To niech ci radni oddadza te 200 złotych na cele charytatywne. Wtedy szacun będzie, bo teraz to tylko cfaniaki z nich wychodzą, bo wiedzieli, że wiekszowi będzie za podwyżką.
|
|
To niech ci radni oddadza te 200 złotych na cele charytatywne. Wtedy szacun będzie, bo teraz to tylko cfaniaki z nich wychodzą, bo wiedzieli, że wiekszowi będzie za podwyżką.To niech wszyscy radni oddadzą po te 200 co podwyższyli i dopiero będzie szacun. |
|
To niech ci radni oddadza te 200 złotych na cele charytatywne. Wtedy szacun będzie, bo teraz to tylko cfaniaki z nich wychodzą, bo wiedzieli, że wiekszowi będzie za podwyżką.Mogą zwrócić na konto z którego dostali |
|
Już widzę jak ty byś oddał :-)
|
|
Dziady po dwie stówki podwyżki m-cznie na głowę a na zajęcia dodatkowe dla dzieci za dwie stówki miasto nie ma, nie ma gospodarza, znów oszczędności wszędzie tylko nie u siebie, radni wiecie o tym ? bo rozmawiałem z jednym z was i zielony jak szczypiorek , zero pojęcia o samorządzie i jednostkach podległychTo niech ci radni oddadza te 200 złotych na cele charytatywne. Wtedy szacun będzie, bo teraz to tylko cfaniaki z nich wychodzą, bo wiedzieli, że wiekszowi będzie za podwyżką.Mogą zwrócić na konto z którego dostali |
|
Mogą zwrócić ale w ksiegowości ta kwota będszie figurowała jako nie podjęta.Natomiast ze swojego konta można przelewać na różne organizacje lub osoby prywatne jako darowizny.Jako radna często to robię przelewając na stowarzyszenia,fundacje lub organizacje charytatywne.To niech ci radni oddadza te 200 złotych na cele charytatywne. Wtedy szacun będzie, bo teraz to tylko cfaniaki z nich wychodzą, bo wiedzieli, że wiekszowi będzie za podwyżką.Mogą zwrócić na konto z którego dostali |
|
Mogą zwrócić ale w ksiegowości ta kwota będszie figurowała jako nie podjęta.Natomiast ze swojego konta można przelewać na różne organizacje lub osoby prywatne jako darowizny.Jako radna często to robięmogę podać Ci mój nr rachunku bankowego, ja je wykorzystam na szczytny cel. |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|