Miesiąc po,i dopiero teraz piszecie o tym.
|
|
Fajna alternatywka, młoda nie swiruj wracaj do domu xD
|
|
Takie sprawy nagłaśnia się 24 h a nie polityką się zajmujecie życie to jest temat redaktorku tym się zajmujcie . ...
Amelka daj spokój rodzice wybacza zrozumia twoja postawę i swoje błędy wracaj na chałupę i nie męcz kolegów pomponami bo będziesz mieszkać ale w ośrodku w głębokim a nie pod głębokim
|
|
Siedzi gdzies w zagrodzie z bykami
|
|
moze komus sie jej kolczyk w nosie nie spodobal
|
|
Wszystkich z tatuażami , kolczykami i innymi okaleczeniami powinni od razu przymusowo umieszczać w zakładach zamkniętych dla ich dobra. Takie samookaleczenia maja swoje źródła w w psychice a co najgorsze ci ludzie pokazują wszystkim innym - patrzcie jestem wariatem i są z tego dumni.
|
|
Niech wyjmie kolczyk z nosa i od razu się jej polepszy.
|
|
Wszystkich z tatuażami , kolczykami i innymi okaleczeniami powinni od razu przymusowo umieszczać w zakładach zamkniętych dla ich dobra. Takie samookaleczenia maja swoje źródła w w psychice a co najgorsze ci ludzie pokazują wszystkim innym - patrzcie jestem wariatem i są z tego dumni. Jak zasysales platynowego wacka to inaczej piszczales :) |
|
Na pastwisku jest
|
|
Jeśli chodzi o ta dziewczyne to ja znam i nie uciekła z byle powodu jej mamusia robi z siebie wielka pokrzywdzona a to wszystko jej wina teraz udaje ze i Teresie sie dzieckiem zależy tej kobiecie tylko na pieniądzach.
Amelka będąc w domu była niszczona psychicznie przez ta kobietę dochodzilo nawet do przemocy na dziewczynce MATKA NIE SZUKA DZIECKA TYLKO PIENIĘDZY FUNDUSZY DO UTRZYMYWANIA!
Takie koviety nienpowinnym mieć dzieci
|
|
Jak dziewczyna potrzebuje pilnej pomocy to trzeba było ogłosić alarm po roku może a nie dopiero po miesiącu
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|