Piszę regularnie do Domu.
|
|
I znakomicie. Wreszcie jakaś wiadomość, która cieszy.
|
|
salon pięknych podłóg
podłogi drewniane na ogrzewanie podłogowe !!
***podlogi-lublin.pl
|
|
Pracuję aż kilkaset mil od ukochanej ojczyzny: LBN. W regionie kraju bardziej zurbanizowanym i anglicyzującycm, ale aktywnie prowadzę różne zapiski na przyszłość, częściej nawet po polsku...m.in. w zeszycie, na dysku, w chmurze, też oczywiście w Dzienniku :) Często piszę teksty z przeznaczeniem dla Domu... co zdaje się być kluczowe, ...a i Mama sprawdza ortografię najlepiej. Wielu robi to taką drogą. Do tego, materiały video i audio publikuję, gdy znajdę odpowiedni czas. Me zdjęcia są coraz lepsze. Takie budowle, jak zapowiedziana, służą rozwojowi kultury w wielu formatach. Chętnie pewnego dnia streszczę me zapiski i szeroko udostępnię. Bo cenię, że Miasto Lublin kreatywnie wspiera pisarstwo i promuje wśród NAS polszczyznę pracą stałą i legendami. A ta w Aglomeracji, jest piękna, poeamatyczna, kreatywna i melodyczna. Zupełnie "NIeWędrowyczowa"! Cenię też sam Ludwin, bo znakomitą część inspiracji podłapałem nad jeziorami. Każde jezioro to zdziebko inna Muza. Daję Słowo!
|
|
Pracuję aż kilkaset mil od ukochanej ojczyzny: LBN. W regionie kraju bardziej zurbanizowanym i anglicyzującycm, ale aktywnie prowadzę różne zapiski na przyszłość, częściej nawet po polsku...m.in. w zeszycie, na dysku, w chmurze, też oczywiście w Dzienniku :) Często piszę teksty z przeznaczeniem dla Domu... co zdaje się być kluczowe, ...a i Mama sprawdza ortografię najlepiej. Wielu robi to taką drogą. Do tego, materiały video i audio publikuję, gdy znajdę odpowiedni czas. Me zdjęcia są coraz lepsze. Takie budowle, jak zapowiedziana, służą rozwojowi kultury w wielu formatach. Chętnie pewnego dnia streszczę me zapiski i szeroko udostępnię. Bo cenię, że Miasto Lublin kreatywnie wspiera pisarstwo i promuje wśród NAS polszczyznę pracą stałą i legendami. A ta w Aglomeracji, jest piękna, poeamatyczna, kreatywna i melodyczna. Zupełnie "NIeWędrowyczowa"! Cenię też sam Ludwin, bo znakomitą część inspiracji podłapałem nad jeziorami. Każde jezioro to zdziebko inna Muza. Daję Słowo!
|
|
Moze czas zainwestować w cudo oczyszczalnie, chyba to bardziej potrzebniejsze, a nie puszczać ten syf do rowu
|
|
Każdy wie gdzie mieści się obecnie biblioteka hehehe, na pewno przyjadą turyści, już to widzę, to za turystów podatki buduje się ten przepych jak scena z garderobą!
|
|
a prawda jest taka że artykuł zyskał jedno polubienie! JEDNO! nie wstydzicie się?
komu ta biblioteka? Centrum słowa i sztuki...
jakie są jeszcze pomysły na kolejne deficyty"?
|
|
A ja się cieszę. W dobie komputeryzacji książki zeszły na dalszy plan. Nie zaglądałem do nich przez kilkanaście lat. Od kilku... odkrywam je na nowo. Internet nie zastąpi przygody z książką.
Wielu internautów wpada w niepokój gdy Internet przestaje działać. A to już jest zależnienie.
W rejonie Ludwina podczas burz są też przerwy w dostawie elektryczności. Frustracja narasta jeszcze bardziej, gdy nie można pograć w ulubioną grę komputerową albo obejrzeć telewizji.
Dla mnie lekarstwem na takie sytuacje jest książka. Jeden, dwa rozdziały... . Czasem więcej. Bywa, że dzień zaczynam od otwarcia książki na pierwszej stronie i kończę późnym wieczorem zamyjając na ostatniej.
Dlatgo jako częsty bywalec jednej z działek rekreacyjnych w Gminie Ludwin cieszę się, że za dwa lata będę mieć bibliotekę tak blisko. Jestem pewien, że przysłuży się ona nie tylko mieszkańcom oraz uczniom miejscowej szkoły, ale także i letnicy będą jej częstymi bywalcami.
|
|
Ciekawe ile kosztuje układ z gs Ludwin chodzi o pizzerie, skandal wójt utrzymuje gs za nasze pieniądze.
|
|
Tomku Ty jeden, czytelnik taki z Ciebie?! A kto Cię tak cieplutko pisać o naszej bibliotece nauczył, tak nastrojowo o tych burzach i przerwach w elektryczności brrrr... może na tej działce rekreacyjnej byśmy coś wspólnie poczytali... nie jeden rozdział, nie dwa, a więcej i więcej i ... Radek, szatyn, moje centymetry to: 168/17 |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|