Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mapa zagrożeń. Czego obawiają się mieszkańcy Łęcznej?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 października 2018 r. o 19:53 Powrót do artykułu
czy na Staszica 4 nie zgłaszał kilkunastokrotnie jeden bezradny nieszczęśliwego chłopa co ,u mieszkanie komor zajumał ?
Odpowiedz
że się tam pije to trzeba aż "mieć sygnały" ? bądźmy poważni
Odpowiedz
Co tu zgłaszać nie rusza dupy i sami popatrzą co się dzieje u nich a nie ludzie będą zgłaszać na łatwiznę najlepiej
Odpowiedz
Policja doszła do perfekcji w tworzeniu sztucznych statystyk, na takiej mapie powinny się znaleźć miejsca gdzie dochodzi do kradzieży, pobić, zniszczeń irp., co to za zagrożenia dla bezpieczeństwa kiedy ktoś pije piwo ławce, chyba tylko dla zdrowia pijącego
Odpowiedz
Ja osobiście jestem niestety mieszkancem tego miasta i stwierdzam że boję się o księdza...tak, ja się caly czas boję. Boje się jak się myje, jak późno wraca, jak zadaje się z tymi bachorami. Ja się caly czas o niego boję.
Odpowiedz
To teraz patrole będą wiedzieć jakie miejsca omijać, aby nie spotkać grupki pijących dresów ;)
Odpowiedz
I bardzo dobrze, mi się podoba. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...