Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Młody, ambitny ,wykształcony nie uwikłany w układy- to nowy kandydat na burmistrza Łęcznej

Utworzony przez Malwina, 25 sierpnia 2018 r. o 16:56
Dziś o godz. 14:00 na placu Kościuszki odbyła się kolejna konferencja prasowa kandydata na Burmistrza Łęcznej. Swoją kandydaturę przedstawił Pan Mariusz Fijałkowski przewodniczący klubu radnych Lepszej Łęcznej. Konferencja ta była zorganizowana profesjonalnie z udzialem Telewizji Polskiej -TVP3 a także z udziałem miejscowej prasy jaką jest Wspólnota Łęczyńska, pojawił się też znany wszystkim w naszym regionie Dziennik Wschodni z Panem redaktorem Pawłem Puzio. Było oświadczenie kandydata, były oczywiście pytania redaktorów, wszystko dopracowane jak w zegarku. Po wczorajszym ogłoszeniu przez Pana Włodarskiego programu wyborczego, dziś okazało się, że jest to plagiat programu klubu Lepszej Łęcznej. Tak skomentował to kandydat Fijałkowski pokazując do kamery i dziennikarzom dokumenty i wnioski składane przez ten klub już kilka lat wstecz a Pan Włodarski na prędce pisze do prasy i ogłasza własny program który jak się okazuje nie jest jego. Program kandydata na Burmistrza Lepszej Łęcznej już był dziś gotowy, oczywiście otrzymali go też dziennikarze. Mówiąc krótko, była to udana konferencja, której nie miał wcale Pan Włodarski, bo nie potrafi medialnie  przedstawić się mieszkańcom Łęcznej. Zaś Pan Winiarski kandydat z ramienia PIS program wyborczy dopiero kompletuje, pytając mieszkańców co by tak naprawdę chcieli. Fijałkowski nie czytał z kartki, miał to w głowie - w końcu to doktor prawa i jego mam zamiar poprzeć oddając swój głos w wyborach.
Odpowiedz
brawo, trzymam za Pana kciuki
Odpowiedz
To dobty kandydat
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...