Mam dla Was jeszcze gorszą wiadomość - piłkarze NIC z tego nie mają. Sklepy są powiązane z GKS Górnik Łęczna a piłkarze ze Spółką "Górnik Łęczna" S.A. Chyba, że chodzi o piłkę kobiecą - ale nie sądzę. Zadziwiające jest natomiast to, że Prezes Spółki nie wie co ma.
|
|
To zabrać im dotacje i problem bedzie rozwiazany!
|
|
GKS "Górnik" Łęczna dawno powinien zostać rozwiązany. Górnik Łeczna S.A. prowadzi drużyny piłkarskie i płaci krocie GKS za wynajm obiektów sportowych. Spółka powinna być przekształcona w podmiot, który zacznie zarabiać a nie funkcjonować wyłącznie w oparciu o wpływy z umów sponsorskich. Sama działalność piłkarska nie przynosi zysków. Panowie Prezesi Lubelskiego Węgla do roboty. Marnują się pieniądze wypracowane przez górników.
|
|
No a jeszcze doadjmy to jak zarabiają na zawyżonych cenach biletów.
|
|
Narobiło się na tej kopalni spółek spóleczek i wszczyscy chcą kasy,a ci co naprawde zapieprzają mają wielkie g złodziejstwo jest na tej kopalni
|
|
panie Szmuć ludzie czują się odszukani również cenami biletów na przewozy górnika transport które są chyba najdroższe w kraju przeliczając na kilometry. Dlaczego dopier teraz związkowi działacze o tymn mówią. dopiero po art. z w gazecie, przecież od lat górnicy upominają sie o uporządkowanie tego tematu. pozwolic innym przewoźmikom na transport do Bogdanki, skończyć z tym fatalnym nieudolnym transportem
Gornika transport
|
|
To co mówią związkowcy to czysta fikcja. Oni mają jakiś układ z tą "szajką". W jednej rozmowie telefonicznej padły słowa "jak ci coś nie pasuje to się zwolnij". Tak "związkowiec" nie powinien się odnosić.
|
|
Czy mozesz powiedzieć który to związkowiec tak powiedział. Bardzo jestem ciekaw jako długoletni pracownik kopalni który to ma taki wyszczczekany języczek |
|
Te spółeczki też ryja jak woły i to za marną kasę!!!!!!!!! Choć prawie wszyscy są górnikami, to wy dopuściliście tych prezesów do władzy!!!!!!-Za mało mają pieniędzy(na emeryturach?) i chcą jak najmniejszym ratować NASZ '' Lubelski Węgiel''?To na co one idą?!!!!!!!! A żarcie w sklepach ''górnika'' nie dość, że jest drogie to i do dupy, szybko się psuje!!!!!! Kiełbasa chodzi'' po dwóch dniach''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na Śląsku można kupować za talony różne produkty na miecie?-I NIKT Z TEGO POWODU NIE PŁACZE!!!!!!!!!!!
|
|
Pan Szmuc z Panem Bondyrą straszą górników że jak będą dużo krzyczeli, to wrócą posiłki regeneracyjne. Ok, niech mi wydadzą gorący posiłek o 2.30 w nocy. Wydaje mi się iż komuś to by się nie opłacało.
Panowie "związkowcy", fizyczni też mają rozum, mimo iż Wy myślicie inaczej.
|
|
Pięknie i taka cisza. Kiedyś jak w Świdniku obiad podrożał o 1 zł to solidaruchy tego samego dnia zrobili strajk. W Łęcznej jet drożej aż o 30% i jest super.
|
|
trzeba być prawdziwym żydem żeby robić strajk o 1zł...
|
|
jak wczoraj zobaczyłem węgiel na składzie PO 800zł za tonę to POmyślałem, że znów nie stać mnie na dotowanie płac górników PO 3000-4000 netto. Kolejny raz będę musiał kupić węgiel rosyjski lub ukraiński bo POlski jest za drogi.
|
|
słuchaj POdPis. możesz kupowac węgiel rosyjski,nawet wódkę rosyjską. Cena węgla jast taka jak na rynkach swiatowych. trudno aby Bogdanka sprzedawała taniej. Ja mogę powiedzieć,ze ceny gazu ida w góra,ceny energii, wody itp i co mam zazdrościć energetykom ich zaribków??? |
|
Nie o to chodzi że nie chcemy kupować w sklepach PHU Górnik tylko 4 zł za paczkę ryżu to trochę przesada.
|
|
A ten temat to pochodzi od archeologów,czy górnicy dokopali się do zabytków z 2008r. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|