a to pies im gebe lizal , niech nawet mieszkaja pod wiata w wygwizdowie.
|
|
to niech mieszkają w dotychczasowych lokalach,pewnie chcieli w blokach gdzie inni płacą ciężkie pieniadze
|
|
I słusznie , że nie chcieli . Moim zdaniem powinni otrzymać na własność domki jednorodzinne z basenami.
|
|
Żeby aż takie niechciejstwo kogoś ogarniało i zupełny brak ambicji, no to ja nie wiem.
|
|
'Czynsz za metr kwadratowy wynosi 2 złote plus opłaty licznikowe." .... może to za drogo dla nich było ? :)
|
|
Pomerdało się w łepkach "potrzebującym", "nie w Łęcznej czy Lublinie" i 2 km należy dojechać, może zaciasne garaże...
|
|
Pierwsi z kolejko do mieszkań " TO NIE JEST PO POLSKU.
|
|
wstydzę się jak to czytam, dawanie komuś mieszkania za nic to deprawowanie ludzi. jemu należy się w Łęcznej i co jeszcze??? spróbuj go później wymeldować
|
|
Skoro władza panujaca obecnie wychowuje pokolenie "daj, bo mi sie nie chce robić" to czemu się dziwimy?
|
|
Jak socjalne to znaczy że ma być jak psia buda? Biednym też należy się szacunek i wcale się nie dziwię, że nie chcą np. ślepej kuchni albo wyprowadzać się gdzieś na wioskę.
|
|
Jak nie miałbym gdzie mieszkać to bralbym i ' psią budę'
|
|
Jest zasada jeżeli to co dają nie odpowiada,buduję sam to jakie wymarzyłem.
|
|
pokolenie 500+ :D
|
|
Nie podoba się - wykreślić z kolejki i musisz już kupić za swoje. Proste.
Ja chętnie bym dostała za darmo 40m2 mieszkania.
|
|
czyli pewnie wzięli kredyt lub kupili za gotówkę sobie takie jakie im odpowiada...
|
|
W dopach sie patolom poprzewracało
|
|
Ta i miesieczny do lecznej wykupic a kablowka jest?
|
|
Mieszkania komunalne dla ludzi o bardzo małych dochodach,które posiadają ogrzewanie wody i grzejników na prąd.Brawo łeczyńska logika ,to ma być pomoc dla ludzi ubogich????????Czy w ŁĘCZNEJ SĄ LUDZIE ,KTÓRY UMIEJĄ KALKULOWAĆ KOSZTY EKSPLOATACJI ?????????? BRAWO ŁĘCZYŃSCY GENIUSZE OD POMOCY ------ NALEŻY WAM SIĘ NOBEL
|
|
Artykuł od Kuczyńskiego, błędy zdradziły. Panie redaktorze, czy samemu tak ciężko coś napisać?
|
|
jeszcze wymagania mają?niejeden chciałby dostac takie lokum.A pozatym nie chca dojezdzać?dokąd do pracy?podejżewam że wiekszośc i tak nie pracuje.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|