A wyje......ać teraz cenę szwabom taką że im pójdzie dobrze po kieszeni,,, mówiłem, pisałem że i My i reszta obrońców klimatu będzie płakać za takim paliwem jak węgiel... I owszem trzeba walczyć o środowisko ale trzeba to robić nie za cenę zamykania kopalń tylko szukać rozwiązań pozwalających na wykorzystanie produktów ubocznych powstajacych w procesie spalania węgla....
|
|
A wyje......ać teraz cenę szwabom taką że im pójdzie dobrze po kieszeni,,, mówiłem, pisałem że i My i reszta obrońców klimatu będzie płakać za takim paliwem jak węgiel... I owszem trzeba walczyć o środowisko ale trzeba to robić nie za cenę zamykania kopalń tylko szukać rozwiązań pozwalających na wykorzystanie produktów ubocznych powstajacych w procesie spalania węgla....Świetny pomysł! A potem oni nam wywalą potężne ceny na mnóstwo towarów, jakie my od nich kupujemy i będziesz przeszczęśliwy, prawda? |
|
Niemczury gnoili nasze elektrownie i kopalnie zmuszając do burzenia już częściowo zbudowanych czy zamknięcia a teraz węgielka zabrakło ?! Tego brudnego i nieekologicznego węgielka! Pokazać im kombinacje z kilku palców albo podnieść cenę tak z 10 razy!
|
|
@___K___
To kupimy tańsze analogi od kogoś innego.
|
|
... ruski tepporysta wywołał wojnę i wszedł bezprawnie do ukraińskich kopalni w DoNBASIE , z którego wysyła węgiel m in do POLSKI.... a Polska ma wysyłać wegiel na Ukrainę ??? --- UNIJNY KOMUSZY CYRK TRWA
|
|
... ruski tepporysta wywołał wojnę i wszedł bezprawnie do ukraińskich kopalni w DoNBASIE , z którego wysyła węgiel m in do POLSKI.... a Polska ma wysyłać wegiel na Ukrainę ??? --- UNIJNY KOMUSZY CYRK TRWAAle Ukraina nie jest w unii durny ruski trollu. |
|
A jakie oni nam towary sprzedają.... Chyba qrwa passaty 1.9 TDI z 1998 roku
|
|
A jakie oni nam towary sprzedają.... Chyba qrwa passaty 1.9 TDI z 1998 rokuA ty wiesz co to jest prawo podaży i popytu? XD |
|
Trochę nie na temat ale, ciekaw jestem ilu emerytów górniczych przestanie kochać pis jak od stycznia 2022 w ramach "polskiego ładu " a raczej rozkładu oskubią ich z emerytur ?
|
|
Ale czy sama Łęczna coś z tej hossy ma? Od ponad dekady CSR Bogdanki w regionie jest minimalny, znacznie poniżej możliwości i oczekiwań.
|
|
@___K___ To kupimy tańsze analogi od kogoś innego.Analogi? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|