Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nowa technologia zamiast lamp w kopalni Bogdanka

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 listopada 2018 r. o 20:40 Powrót do artykułu
Ale mi innowacja a chodzi o wyeliminowanie ludzi zwiazanych z telefinia dolowa... Czyli ok. 40 osób....
Odpowiedz
Kosiarskiego aby to tych nowości kopalnianych nie dopuszczajcie, bo podobno na kopalnię chłopina wraca.
Odpowiedz
Proszę mi wytłumaczyć co mają lampy w tytule do łączności bezprzewodowej? Robię w branży związanej z telekomunikacją 30 lat ale chyba coś mnie ominęło? Bo z tytułu wynika, ze lampy czyli oświetlenie będzie zastąpione nową technologią.
Odpowiedz
Ciekawi mnie jaki ta telefonia i jej pole magnetyczne wpływa na roboty strzałowe ???? Nikt tego nie jest w stanie ocenić !! Szczęść Boże ....
Odpowiedz
kiedys to bylo walkie talkie
Odpowiedz
zaczna gadac znowu wegla nie bedzie
Odpowiedz
A to tam sie węgiel wydobywa ? Nie lepiej kupić od naszych przyjaciół z hameryki jak gaz ?
Odpowiedz
Czytaj aż zrozumiesz .....lampy sygnały kopalnia pozdrawiam
Odpowiedz
Będzie można sztygara obudzić jak będzie za długo spał i nikt już mu kasku nie pomaluje
Odpowiedz
Znowu się zawiodłem na redakcji, i to bardzo Panie redaktorze.... bardzo. Tytuł jest kompletnie niejasny czy to znowu prowokacja? Z tytułu jasno wynika że nie będzie lamp pod ziemią, tylko oświetlenie będzie zastąpione czymś..... Tylko czym? Jedyne co to chyba noktowizor?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...