STARY CHŁYT A DZIAŁAnie pisz pod wpływem
|
|
Nie bylem pod wplywem ino nawiazalem do skeczu kabaretowego
|
|
niektórzy kandydaci są w swym nagabywaniu gorsi niż jehowi, niesądzicie?
|
|
To juz sie zaczelo?
|
|
***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/leczna/spiczyn-ktory-z-pieciu-kandydatow-powinien-zostac-wojtem-gminy,t,200007.html?p=0#132991
|
|
A kto konkretnie kandyduje?
|
|
***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/leczna/spiczyn-ktory-z-pieciu-kandydatow-powinien-zostac-wojtem-gminy,t,200007.html?p=0#132991tak miaŁo byĆ? ***dziennikwschodni.pl/forum/region/leczna/spiczyn-ktory-z-pieciu-kandydatow-powinien-zostac-wojtem-gminy,t,200007.html?p=0#132991 |
|
Bedzie ten kto otrzyma 50% + 1 glos.
|
|
Ciekawe ciekawe
|
|
Tu cisza za to drugie forum dziala i ma sie dobrze
|
|
na tym forum rozpoczeto niszczenie Mirka ,a teraz????????????????Wszystkie ręce w nocnikach i nie piszą.
|
|
Na Stoczku to p. Na Zdrowie ( ustawa RODO więc nie mogę podać nazwiska ale sami się domyślcie) nawet na deszcz nie czeka tylko pompuje w ciągu dnia, trzeba tylko uważać aby się o węża strażackiego nie wy..je..bać bo przez drogę puszcza. Jadąc raz z dzieckiem rowerem wieczorkiem mało co się nie przewróciłam bo weża za zakretu nie zauważyłam, a on się jeszcze bezczelnie śmiał. Wchodziłam ostatnio na google maps i tam pięknie widać plamę na jego polu. Wszędzie sucho a u niego mokra plama za drogą. Ale nie tylko on pompuje do rowu bądź na pole. Zresztą widać do kogo przyjeżdża wóz asenizacyjny. Można policzyć na palcach obu rąk. Ci co mieszkają to wiedzą i aż mnie dziwi że nikt z tym nic nie robi. Często jak jeżdżę przez krzyżówki to smród nie do zniesienia.Proszę sobie wyobrazić że aktualne możliwości technologiczne pozwalają na samodzielne wykorzystanie odpadów biodegradowalnych bez potrzeby wyworzenia ich gdzie kolewiek czym kolewiek. |
|
Może i tak ale nie w tym przypadku.
|
|
na tym forum rozpoczeto niszczenie Mirka ,a teraz????????????????Wszystkie ręce w nocnikach i nie piszą.sam sie zniszczył, a złoty róg miał |
|
A mirek bezrobotny jest?na tym forum rozpoczeto niszczenie Mirka ,a teraz????????????????Wszystkie ręce w nocnikach i nie piszą.sam sie zniszczył, a złoty róg miał |
Strona 343 z 343
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|