1.Czy najbliższe wybory samorządowe w SPICZYNIE pozbawią władzy dotychczasowego Wójta Urzędu ?
2. Czy zmiana jest potrzebna ?
3. Czy jesteś zadowolony z obecnej formy sprawowania urzędu ?
|
|
czy wreszcie doczekaliśmy się opozycji w Spiczynie ???
|
|
Tak to jest jak rządzący myślą, że mieszkańcy są jej podwładnymi.
W Łęcznej już prawdopodobnie skończą się czasy takiego myślenia tej obecnej władzy.
A Wam życzę odwagi.
|
|
Pytania chyba zawierają już odpowiedź, są banalne, chytrze ktoś zabrał się za sprawę :)
może coś w końcu się zmieni, władza spiczyńska jest już rozzuchwalona niczym szlachcice za Króla Sasa
czas przewietrzyć gabinety :)
|
|
Tak to jest jak rządzący myślą, że mieszkańcy są jej podwładnymi. W Łęcznej już prawdopodobnie skończą się czasy takiego myślenia tej obecnej władzy. A Wam życzę odwagi.panie proboszczu czas przemianować się na dziekana bo to inna parafia. |
|
można jeszcze mnożyć tych pytań ale dobrze chociaż że jest debata publiczna o tym co się dzieje w naszej gminie, bo jak na razie to wyglądało jak na za wschodnią granicą :) jedna tylko słuszna opcja
|
|
POGONIĆ ICH JAK SOBIESKI TURKÓW POD WIEDNIEM :)
|
|
1.pytanie które chce zadać wójtowi czy jeszcze jest w stanie samodzielnie kierować gminą ?.
2. Kto świadczy usługi informatyczne w urzędzie ?
|
|
Czy u Was w Spiczynie też macie speca od propagandy?
A ile już kadencji rządzi Wami Wasz umiłowany?
Bo może u Was jest podobnie jak w naszej gminie wszystko jest na "Nie Da Się"
|
|
umiłowany ? dobre sobie
ja jestem już nim umęczony :)
|
|
trudno się połapać kto w tej gminie rządzi
jak w tej reklamie :)
głowa mówi on, rozum mówi ona
|
|
Polityka nie może obejść się bez jakiejś podstawy moralnej A.Mickiewicz
|
|
Na pewno w Spiczynie znajdzie się chętny, ambitny i bezrobotny jak w Łęcznej i będzie obiecywał złote góry. Taki za półdarmo weźmie wójtowanie. Zawsze lepsze parę tysięcy niż nic.
Hasło wyborcze - Dajcie mi władzę a ja was (u)rządzę !
I śmiechu troszkę będzie, a śmiech to zdrowie.
|
|
Spiczyn ? A co to qrwa jest/
|
|
wiersz by się jakiś przydał, na chwałę naszego uwielbionego
|
|
Na pewno w Spiczynie znajdzie się chętny, ambitny i bezrobotny jak w Łęcznej i będzie obiecywał złote góry. Taki za półdarmo weźmie wójtowanie. Zawsze lepsze parę tysięcy niż nic. Hasło wyborcze - Dajcie mi władzę a ja was (u)rządzę ! I śmiechu troszkę będzie, a śmiech to zdrowie.widzę że nerwy puszczają i sięga się po stare metody straszenia "że może być jeszcze gorzej" tym tokiem myślenia chyba posługuje się Aleksander Ł. tam gdzie władze gminy jeżdżą na wizyty robocze czy tam studyjne, jak zwał tak zwał wzorce już gotowe :) |
|
dla tych co wybierają się na zebrania sołeckie i chcą jeszcze wierzyć
....politycy są wszędzie tacy sami, obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki ...
Nikita Chruszczow
|
|
dla tych co wybierają się na zebrania sołeckie i chcą jeszcze wierzyć ....politycy są wszędzie tacy sami, obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki ... Nikita Chruszczowtakie nasze, gdzie tam te remizy ? miejsca w przedszkolach ? i reszta futurystycznych inwestycji |
|
no Baśka już tylko 53 dni :)
|
|
ILE GMINA ŁOŻY NA NIBYMUZEUM W
ZAWIEPRZYCACH ? dlaczego do ch.... nie ma nic na stronie internetowej ? gadałem z radnym nikt nic nie wie, stawia się na informatyzację gminy, wp internet fyfnastej generacji jakieś nikomu niepotrzebne infokioski a brak rzetelnej informacji o wydatkach na tak "potrzebne" cele ;)
|
Strona 1 z 343
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|