Oczyszczalnia ścieków w Milejowie staje się coraz bardziej uciążliwa dla mieszkańców mieszkających w jej pobliżu, ale nie tylko, jak nie okropny fetor, zwłaszcza wieczorami to ostatnio coraz bardziej uciążliwy i coraz głośniejszy gwizd dochodzący z tejże oczyszczalni. Wdziera się do mieszkań mimo szczelnie zamkniętych okien.
|
|
i co? odpowiedzialnych nie ma?
|
|
i co? odpowiedzialnych nie ma?Podobno, tak ma być. Można zwariować od tego gwizdu, jest to bardzo uciążliwy i męczący dźwięk. Aż strach pomyśleć co będzie w lecie, chyba nie będzie można otworzyć okna. |
|
Jeśli szukasz oczyszczalni ścieków polecam ***primeko.pl/
|
|
dzisiaj rano okropnie śmierdziało, czy to jakaś awaria??
|
|
dzisiaj rano okropnie śmierdziało, czy to jakaś awaria??nie to tylko ja wróciłem do Milejowa, po świetach przestanie :) |
|
Ula to twoj maz wody nie spuścił w kiblu za stodołą
|
|
Znowu słychać dzień i noc ten przeraźliwy dźwięk dochodzący z oczyszczalni ścieków. Czy naprawdę nie można coś z tym zrobić? Nie przekonują mnie wyjaśnienia ,że tak musi być bo teraz jest zwiększony napływ ścieków z przetwórni owoców. Czy zamiast wyłożyć kilka milionów na działające przez sześć godzin tygodniowo targowisko, nie należało usprawnić oczyszczalnię ścieków, lub wreszcie założyć choćby internet światłowodowy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|