Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Oczyszczalnia ścieków w Milejowie

Utworzony przez Marcel, 20 listopada 2019 r. o 21:40
Oczyszczalnia ścieków w Milejowie staje się coraz bardziej uciążliwa dla mieszkańców mieszkających w jej pobliżu, ale nie tylko, jak nie okropny fetor, zwłaszcza wieczorami to ostatnio coraz bardziej uciążliwy i coraz głośniejszy gwizd dochodzący z tejże oczyszczalni. Wdziera się do mieszkań mimo szczelnie zamkniętych okien. 
Odpowiedz
i co? odpowiedzialnych nie ma?
Odpowiedz
i co? odpowiedzialnych nie ma?
 Podobno, tak ma być. Można zwariować od tego gwizdu, jest to bardzo uciążliwy i męczący dźwięk. Aż strach pomyśleć co będzie w lecie, chyba nie będzie można otworzyć okna. 
Odpowiedz
Jeśli szukasz oczyszczalni ścieków polecam  ***primeko.pl/
Odpowiedz
dzisiaj rano okropnie śmierdziało, czy to jakaś awaria??
Odpowiedz
dzisiaj rano okropnie śmierdziało, czy to jakaś awaria??
 nie to tylko ja wróciłem do Milejowa, po świetach przestanie :)
Odpowiedz
Ula to twoj maz wody nie spuścił w kiblu za stodołą
Odpowiedz
Znowu słychać dzień i noc ten przeraźliwy dźwięk dochodzący z oczyszczalni ścieków. Czy naprawdę nie można coś z tym zrobić? Nie przekonują mnie wyjaśnienia ,że tak musi być bo teraz jest zwiększony napływ ścieków z przetwórni owoców. Czy zamiast wyłożyć kilka milionów na działające przez sześć godzin tygodniowo targowisko, nie należało usprawnić oczyszczalnię ścieków, lub wreszcie założyć choćby internet światłowodowy.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...