Żałosny melodramat, ot trudne sprawy. Mają ludzie nierówno pod sufitem
|
|
Typowa je.bana ku.rwa Babilon.nska nie kobieta. Oby tylko nigdy nie została matka.
|
|
Najgorsza rzecz jaka mogła spotkać rodziców. Bezsensowna śmierć dziecka. Tej lasce nie chodziło o rozstanie, lecz o kasę i tyle w temacie. Idiotka nawet nieudolnie chce zrobić z siebie wariatkę. Za późno. Trzeba było kombinować z psychiatrą lata wcześniej. Teraz jedynie Sąd Najwyższy może nabrać nię na takie bajki. Społeczeństwo nie. Piętno morderczyni pozostanie na całe życie. Warto było?
|
|
Ale że sąd odracza sprawę bo lala się źle czuje przez tabletki? Bezsens, znowu jakiś wrażliwiec sędzia. A niech wszyscy patrzą na nią i zdjęcia robią- jest "sławna".
|
|
dla takich śmieci tylko ciężka praca przez długie lata, dotkliwe tortury, a po nich porzucenie na pustkowiu na pewną śmierć
|
|
Wiadomo, że zabili i wystarczy. Nic im nie zrobił, więc kierowali się najniższymi pobudkami i za to zamiast 100 rozpraw - jedna z dożywociem.
A tak swoją drogą co ludzie mają w tych zakutych łbach? Jak nie chcę z kimś być to się rozstaję. Oczywiście druga strona może być świrem, ale to na szczęście są sporadyczne przypadki.
|
|
Pewnie dostaną obydwoje po 25 lat więzienia. Powinni dodatkowo zapłacić kwotę zadośćuczynienia i odszkodowania dla rodziny ofiary, którą zamordowali. Co najmniej ze 200 tys. zł.
|
|
Tak się kończy kiedy kobieta myśli penisem.
|
|
Nie rozumiem dlaczego zabili człowieka ot tak jakby to było pójść wyrzucić śmieci do kosza, jeżeli nie chciała z nim być to mogła zerwać i tyle i być z tym drugim ale widać to para zwyrodnialcow którzy będą siedzieć za nasze podatki. Powinna być kara śmierci w tym chorym kraju i z takimi byłby spokój.
|
|
jaka małpa, pieprzyła sie z dwoma, ale wychowana, od cholery
|
|
nie dostaną po 25 lat bo w sprawie orzeka lubelski sąd słynny z łagodnych wyroków dla zwyrodnialców |
|
szkoda slow ***sko gra wariatke a sad wierzy dozywocie na syberii.
|
|
takie grube spasione babsko! Że też ktoś, w ogóle, na takie coś wlazł! Teraz będzie klawiszom lizała pałki, aż zdechnie!
|
|
Ja też ja miałem tak że jak on wyjeżdżał to ja ją brałem gdzie chciałem i daro nawet nie wiedział dobrze robi laskę jajka połyka i liże prostatę. Ja jestem za kara śmierci powinni wprowadzić ja dlaczego mamy ich utrzymywać za nasze pieniądze takich zwyrodnialców
|
|
Jestem za kara śmierci powinni się takich zwyroli eliminować ze społeczeństwa które płaci za utrzymanie w więzieniu mało tego wszyscy więźniowie powinni pracować na siebie rowy melioracyjne niech czyszczą drogi koszą tak jak w USA niech ich strażnicy pilnują a wyrazie jak chcą uciec kula w łeb i już po kłopocie
|
|
Powiesić, spopielić, prochy wysypać do kanalizacji. Żeby ślad po tych ścierwach nie pozostał.
|
|
Jesteś takim samym śmieciem jak te zwyrodnialce.Bez honoru i zasad.Niestety pełno takich ludzkich odpadów.
|
|
To jest prawdziwe przestępstwo
Zapracowali na 25 lat i po 500tys. Złoty dla matki ofiary.
|
|
Po co tracić czas i pieniądze na takie bestie. lepiej od razu utopić ich w szambie.
|
|
ciekawie z czego zapłacą jak będą siedzieć, marzenia ściętej głowy, to my jako podatnicy będziemy ich utrzymywać, dawać żreć, spać itp. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|