Czy to prawda, że nowym członkiem PIS- u łęczyńskiego (milejowskiego) został niejaki Mariusz Fijałkowski
|
|
Rozganiamy kolesi. Układ PO-PSL idzie w odstawkę. Tu możesz zobaczyć początek końca.
Soboń zaskoczył wszystkich. Mariusz Fijałkowski wsparł szeregi zjednoczonej prawicy!
|
|
Rozganiamy kolesi. Układ PO-PSL idzie w odstawkę. Tu możesz zobaczyć początek końca. Soboń zaskoczył wszystkich. Mariusz Fijałkowski wsparł szeregi zjednoczonej prawicy!LLE 24.pl tam zobaczysz film. |
|
Czy to prawda, że nowym członkiem PIS- u łęczyńskiego (milejowskiego) został niejaki Mariusz FijałkowskiBoli dupsko co Grzegorzu? |
|
Od "Młodzieżowki" SLD droga krotka i wyżej w alfabecie.
|
|
głosów nie przyniesie żadnych, teraz odepchnął swoja osobą wielu od pisu, obrotowiec, panie Soboń strzał w kolano, czy koordynatorka powiatowa pana nie ostrzegała ? a teraz prywatna wojna rozgrzeje Łęczną na nowo o to chodziło ? to gratulacje
|
|
Z tą swoją obseją to lecz sie na nogi bo na głowę już za późnnoCzy to prawda, że nowym członkiem PIS- u łęczyńskiego (milejowskiego) został niejaki Mariusz FijałkowskiBoli dupsko co Grzegorzu? |
|
Jak ty się musisz w tym urzędzie wszystkiego bać, skoro nie powiesz tego wprost tylko opluwasz anonimowo.
|
|
Pan Kosiarski wczoraj na spotkaniu z posłem Soboniem ponoć też był. Panowie z łęczyńskiego betonu nie wytrzymują ciśnienia. Brawo dla Mariusza za decyzję, tak na prawdę to od niego uporczywości beton zaczął pękać. A tak na marginesie, czemu Wy na forum nie lubicie pana Kuczyńskiego, los chciał, że to mieszkańcy dawno go zweryfikowali a dziś mu jest smutno.
|
|
to był czy nie był? a burmistrz Włodarczyk był ?, ponoć to ponoć niezłą garśc wiadomości pozyskano od pewnego dr,
|
|
Jeden z "nowych możnowładców" zadrwił że taki "Pan z plakatów zapałał chęcią do robienia dróg".Otóż Droga Głębokie-Dorohucza dawno zrobiona,Cyców-Wierzbica dawno zrobiona,Łęczna-Biskupice zrobiona,Kijany-Łęczna wprowadzona do planu,Łęczna-Sosnowica wprowadzone do planu na lata 2019-2021 dzięki temu "Panu z plakatu"./ nie mylić z tym w okularach na każdym płocie/ Dwie ostatnie wykreślone przez obecnych z obiecanką ,że zrobimy.Chyba tak jak obwodnicę Chełma przez to miasto jedzie 50 % tranzytu Moskwa-Kijów-Reszta Europy.Powiedzieli,że zrobią po 2027 r.Obiecanki cacanki,a głupiemu radość.
|
|
Pan Kosiarski wczoraj na spotkaniu z posłem Soboniem ponoć też był. Panowie z łęczyńskiego betonu nie wytrzymują ciśnienia. Brawo dla Mariusza za decyzję, tak na prawdę to od niego uporczywości beton zaczął pękać. A tak na marginesie, czemu Wy na forum nie lubicie pana Kuczyńskiego, los chciał, że to mieszkańcy dawno go zweryfikowali a dziś mu jest smutno.Beton zastąpić betonem? dziwi mnie ta pełna sala na tej konwencji, widać że z sld jest blisko do PiS tylko czekac na następne transfery |
|
Każdy ma swoją cenę (np. 200 zł - kumaci wiedzą o co chodzi...), a program korytko+ pociąga za sobą... @oko zgadzam sie z tobą w całościPan Kosiarski wczoraj na spotkaniu z posłem Soboniem ponoć też był. Panowie z łęczyńskiego betonu nie wytrzymują ciśnienia. Brawo dla Mariusza za decyzję, tak na prawdę to od niego uporczywości beton zaczął pękać. A tak na marginesie, czemu Wy na forum nie lubicie pana Kuczyńskiego, los chciał, że to mieszkańcy dawno go zweryfikowali a dziś mu jest smutno.Beton zastąpić betonem? dziwi mnie ta pełna sala na tej konwencji, widać że z sld jest blisko do PiS tylko czekac na następne transfery |
|
a nie kumaci? jest nas więcej :)Każdy ma swoją cenę (np. 200 zł - kumaci wiedzą o co chodzi...), a program korytko+ pociąga za sobą... @oko zgadzam sie z tobą w całościPan Kosiarski wczoraj na spotkaniu z posłem Soboniem ponoć też był. Panowie z łęczyńskiego betonu nie wytrzymują ciśnienia. Brawo dla Mariusza za decyzję, tak na prawdę to od niego uporczywości beton zaczął pękać. A tak na marginesie, czemu Wy na forum nie lubicie pana Kuczyńskiego, los chciał, że to mieszkańcy dawno go zweryfikowali a dziś mu jest smutno.Beton zastąpić betonem? dziwi mnie ta pełna sala na tej konwencji, widać że z sld jest blisko do PiS tylko czekac na następne transfery |
|
podwyżka dietya nie kumaci? jest nas więcej :)Każdy ma swoją cenę (np. 200 zł - kumaci wiedzą o co chodzi...), a program korytko+ pociąga za sobą... @oko zgadzam sie z tobą w całościPan Kosiarski wczoraj na spotkaniu z posłem Soboniem ponoć też był. Panowie z łęczyńskiego betonu nie wytrzymują ciśnienia. Brawo dla Mariusza za decyzję, tak na prawdę to od niego uporczywości beton zaczął pękać. A tak na marginesie, czemu Wy na forum nie lubicie pana Kuczyńskiego, los chciał, że to mieszkańcy dawno go zweryfikowali a dziś mu jest smutno.Beton zastąpić betonem? dziwi mnie ta pełna sala na tej konwencji, widać że z sld jest blisko do PiS tylko czekac na następne transfery |
|
Wiecie jak wynagrodzono orkietrę górniczą na tym wiecu?Rozganiamy kolesi. Układ PO-PSL idzie w odstawkę. Tu możesz zobaczyć początek końca. Soboń zaskoczył wszystkich. Mariusz Fijałkowski wsparł szeregi zjednoczonej prawicy!LLE 24.pl tam zobaczysz film. |
|
Nie wiem ale wiem jak Kuczynskiego wynagrodził nasz basenowy wódz po wyborach. To dopiero podwyżka była heheheWiecie jak wynagrodzono orkietrę górniczą na tym wiecu?Rozganiamy kolesi. Układ PO-PSL idzie w odstawkę. Tu możesz zobaczyć początek końca. Soboń zaskoczył wszystkich. Mariusz Fijałkowski wsparł szeregi zjednoczonej prawicy!LLE 24.pl tam zobaczysz film. |
|
ja głosuję na Słowika
|
|
nie wytrzymał ciśnienia Mariusz, wyskoczył bo zobaczył znowu jakąs szansę, gratulacje wsparcia "szeregów" teraz niech wytłumaczy dyrektora ARiMR w Łęcznej notabene byłego którego zwalczał :):) zajumanie kasy na drogę Łęczna Sosnowica, zajumanie kasy na kanalizację, sekowanie wójtów po ościennych gminach, wyppierlolenie z Krusu Cholewy oj tłumacz sie pan
|
|
brawo PSL , wreszcie do góry, gratulacje wyniku, dla mnie najaktywniejszy był Słowik, ma potencjał
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|