Napisal
|
|
Toudi żal, żal jak w portalu leczna24 , w dz. wschodnim i w papierowej gazecie na mojej wycieraczce sie chłopcze żalisz, nie znam Kuczyńskiego ale plus dla niego że tak cie ubódł w te *** i tak cie to boli
|
|
Toudi żal, żal jak w portalu leczna24 , w dz. wschodnim i w papierowej gazecie na mojej wycieraczce sie chłopcze żalisz, nie znam Kuczyńskiego ale plus dla niego że tak cie ubódł w te *** i tak cie to boli"pupe" |
|
Toudi żal, żal jak w portalu leczna24 , w dz. wschodnim i w papierowej gazecie na mojej wycieraczce sie chłopcze żalisz, nie znam Kuczyńskiego ale plus dla niego że tak cie ubódł w te " .upe Toudi ten Fijałkowski" i tak cie to boliToudi żal, żal jak w portalu leczna24 , w dz. wschodnim i w papierowej gazecie na mojej wycieraczce sie chłopcze żalisz, nie znam Kuczyńskiego ale plus dla niego że tak cie ubódł w te *** i tak cie to boli"pupe" |
|
ufff może *** jutro słuchając na you tube ten typ mi nie wyskoczy obok bo juz go *** Kuczynskiego nie trawie, w***a sie w googlu ***ony
|
|
Tylko w 2017 roku rząd PiS wypłacił sobie [b]nagrody dwunastokrotnie wyższe [/b] niż te, które w latach 2014-2015 przyznał sobie rząd PO-PSL - wynika z [b]raportu Najwyższej Izby Kontroli. [/b]NIK jest polityczny, to jak miał napisać? |
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|