Należy natychmiast uciekać w pole widząc blachy LLE,LWL.Ja tak zrobiłem i żyję.
|
|
ja nie rozumiem, prosta droga, równa, ale wąska i bez pobocza (za to z rowami mariańskimi).
nie mozna jechać normalnie tylko sie śpieszyć, wymuszać, wyprzedzać pod górkę, tylko po to aby zjeżdżając już z tej górki hamować i skręcać w lewo (tudzież w prawo).
lepsze samochody - ok. trzeba sie popisać - ok. ale do jasnej ciasnej. każdej decyzji an drodze trzeba być pewnym, a nie kurva zapierdalać po ciemku 150, wyprzedzać. ktos jedzie 90 czy 80 to już ślimacze tempo i miganie światłami, że "z drogi śledzie, bo król LLE jedzie"
|
|
Postawić próg zwalniający dla jadących od strony cycowa- jedyny sposób na spowolnienie pędzących idiotów niepatrzących na znaki.
|
|
Od strony Bark jest migajacy znak STOP to trochę się poprawilo,ale od Cycowa na 250 m są 4 znaki i pod znakiem droga z pierwszeństwem przejazdu jest oznakowanie która, ale tan znak jest mało widoczny bo każdy uważa ,że na wprost ma pierwszeństwo.Kilka miesiecy temu w związku,że na tym skrzyżowaniu mam ograniczone zaufanie uniknąłem poważnego wypadku od strony Cycowa tylko mignął, a ja mając pierwszeństwo od Łęcznej się zatrzymałem.
GDDKiA olewa skladane od kilku lat wnioski o dokladne oznakowanie ,to ich wina.
JADĄC OD CYCOWA KAŻDY UWAŻA ,ŻE DROGA NA WPROST /oprócz miejscowych/ JEST Z PIERWSZEŃSTWEM,NIECH ZROZUMIEJĄ TO DECYDENCI NA OGRODOWEJ 2 W Lublinie.
|
|
Ustawić podświetlony pulsujący znak T- 6a od strony Cycowa ,będzie taniej jak dzisiaj rozbite smochody , nieszczęścia i leczenie osób rannych.Ten z lawetą miał chyba rejestrację wielkopolską.
|
|
Panie "dudi" - autorze tego newsa: fakt, iż policjanci używają w swoim zawodowym żargonie pewnych pojęć i wyrażeń nie oznacza bynajmniej, że uprawnione jest używanie tychże w publikacjach prasowych!
A poza tym wstyd - popisywać się publicznie nieuctwem...
Tym bardziej, że każdy choć trochę rozgarnięty kierowca (a nawet co poniektóry gimbus) wie, że w Polsce nie ma dróg K-82 i W – 829!
Są natomiast: Droga Krajowa nr 82 = DK82 i Droga Wojewódzka nr 829 = DW829.
Może trzeba wrócić do gimnazjum, Panie dudi?
|
|
Kto dał prawko temu kolesiowi? Ja bym mu nawet na hulajnogę nie dał uprawnień....
|
|
Należy natychmiast uciekać w pole widząc blachy LLE,LWL.Ja tak zrobiłem i żyję....uśmiałem się..... naprawdę, niezłe... ha ha |
|
To skrzyżowanie dróg 82 i828 oraz z drogą gminna z której jeszcze nikt nie wymusił.
Ten pojazd wymusił jeszcze na drodze 82 jadąc na niej prosto.
CAŁA WINA PO STRONIE GDDK i A za brak wcześniejszego dokładnego oznakowanie swojej drogi.
|
|
To jest droga wojewódzka 838. Od tego zacznijmy....
|
|
To jest droga wojewódzka 838. Od tego zacznijmy....Wymuszenie było w obrębie skrzyżowania należącego do GDDKiA w Lublinie,droga Wojewódzka zaczyna się około 20 m dalej .Od ponad 15 lat na Sesjach RG Cyców i RP w Łecznej są monity i interpelacje o zadbanie przez GDDKiA w Lublinie ul.Ogrodowa 2 o lepsze oznakowanie tego skrzyżowania,ale GDDKiA uważa,że pieski niech szczekają,a karawana idzie dalej.Ludzie ponoszą duże straty ZDROWOTNE i finansowe,co tam! |
|
To jest droga wojewódzka 838. Od tego zacznijmy....Wymuszenie było w obrębie skrzyżowania należącego do GDDKiA w Lublinie,droga Wojewódzka zaczyna się około 20 m dalej .Od ponad 15 lat na Sesjach RG Cyców i RP w Łecznej są monity i interpelacje o zadbanie przez GDDKiA w Lublinie ul.Ogrodowa 2 o lepsze oznakowanie tego skrzyżowania,ale GDDKiA uważa,że pieski niech szczekają,a karawana idzie dalej.Ludzie ponoszą duże straty ZDROWOTNE i finansowe,co tam! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|