kolejny karierowicz ciekawe kto go napuscił
|
|
o jakby tak uczciwie prześwietlić samorządy to układ wyłby z każdej gminy, z każdego powiatu tylko nikt tego nie ruszy bo są układy pomiędzy sądami policją samorządowcami a całe brednie o demokracji i przejrzystości czystych rękach to se można w onuce wsadzić
|
|
Zapraszam do Łęcznej, tu też by się przydało sprawdzić.
|
|
To bardzo smutne że jestem skory zgodzić się z grubsza z komentarzem: "jakby tak uczciwie prześwietlić samorządy to układ wyłby z każdej gminy, z każdego powiatu tylko nikt tego nie ruszy bo są układy pomiędzy sądami policją samorządowcami a całe brednie o demokracji i przejrzystości czystych rękach to se można w onuce wsadzić". Niestety programy interwencyjne liczne w różnych antenach tv i radiowych oraz materiały prasowe dają realne podstawy do takich ocen rzeczywistości postkomunistycznej Polski.
|
|
Widać ze nie ma co robić ten p(oseł) tylko zajmuje się takimi bzdurami
|
|
Dzieki za takie zaproszenie konfidencie
Zapraszam do Łęcznej, tu też by się przydało sprawdzić.[/quote]
|
|
Śmiech na sali ( i bynajmniej nie Sylwester) - Poseł demaskuje, chyba pajac demaskuje swoją hipokryzję. Ciàgle publicznie ględzi o konieczności zmniejszenia obciążeń podatkowych. A tu krytykuje wójta, który podatki
|
|
pewnie burza w szklance wody. nowy posełek tak ten od palikota. już nikt nie pamieta jak się nazywa.
|
|
sprawdza się powiedzenie ,, tępy jak Kukiz w sejmie,,
|
|
Zapraszam do Łęcznej tu jest dopiero układ.
|
|
w każdej gminie jest sporo umorzeń podatków od działalności.
Dla mnie to jest idiotyczne zachowanie. Jeżeli ustawa na to pozwala, to niech się weźmie i ją zmieni, przecież tam na górze stworzono tą patologię..
Synku spróbuj zmienić prawo jak taki jesteś mądry.
A wiem, że nic wójtom nie zrobisz,..... o przepraszam jedno możesz zrobić im dobrze lol. inaczej mówiąc la.....ę. he he błahahah aha ahhahah
|
|
a to widać, że teraz urzednicy z urzędu gminy Milejów piszą komentarze na forum. to polecenie czy własna incjatywa ? Prawda jest taka, że wszyscy maja umarzane kto by nie przyszedł to bedzie miał umorzone, aby tylko pocałował pierscien
|
|
Panie Pośle, za niecałe 3 lata ma Pan szanse zostać jakimś burmistrzem lub wójtem np. w Milejowie i do roboty, bo na razie to jest Pan posłem z jedynki i tyle zasług. Nie jest Pan widoczny w regionie, otoczył się Pan ludźmi bez pomysłów na sprawowanie mandatu posła, a czas płynie i żeby nie okazało się, że to była ostatnia kadencja. O ile posłem można być bez doświadczenia o tyle samorządowiec: radny wojewódzki, powiatowy czy wójt to musi być człowiek z doświadczeniem , z dorobkiem, uznany w lokalnej społeczności. Takimi niech się Pan otacza.
|
|
też podzielam opinie że obecność posła w powiecie przydała by się na stałe, ale skąd tyle obrońców umarzania? uderz w stół a nożyce się odezwą
Brawo Panie Jakubie
|
|
Panie Pośle, za niecałe 3 lata ma Pan szanse zostać jakimś burmistrzem lub wójtem np. w Milejowie i do roboty, bo na razie to jest Pan posłem z jedynki i tyle zasług. Nie jest Pan widoczny w regionie, otoczył się Pan ludźmi bez pomysłów na sprawowanie mandatu posła, a czas płynie i żeby nie okazało się, że to była ostatnia kadencja. O ile posłem można być bez doświadczenia o tyle samorządowiec: radny wojewódzki, powiatowy czy wójt to musi być człowiek z doświadczeniem , z dorobkiem, uznany w lokalnej społeczności. Takimi niech się Pan otacza.Tomek, to sam zostań jedynką i wejdź do sejmu! |
|
Poseł Kulesza uderzył w układ i każdy kto uważa, że to jest problem jest częscią układu. Brawa dla posła za odwage. niech się boją mieszkańcy bonowa
|
|
Brawa dla posła, ma jaja chłop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
LOKAL DLA POSŁA KULESZY!!! jakieś biuro lub inny kąt, Pomożemy!
|
|
Czy RIO(psl) sprawdzi umorzenia pracowników UG, radnych i ten układ zsl-psl? pan ogon lisa z Łancuchowa łeb ukręcał i załatwiał większe kręty. Dużo info. o gminie i biednym GS na stronie milejów-24.
|
|
Panie Puzio, a może podobny artykuł o Łęcznej Pan napisze? Tu nie takie układy, a Pan milczy.
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|