Czy fontnny będą czynne tzn czy będą sikać.Tak tylko pytam.
|
|
Z UST PANA PREZYDENTA USŁYSZAŁAM DZISIAJ W FAKTACH /TVN/ PÓŁTOREJ ROKU...........................
|
|
on nie jest d poprawnej polszczyzny, on jest od podpisywania glupot wprowadzanych przez pis tj. 500+ za leżenie i seks |
|
Półtora roku
|
|
Ma zgodę prezesa na przyjazd???
|
|
Popieram politykę szczególnie zagraniczną prezydenta Dudę kultura człowieka ,oraz odwiedziny regionu Lubelskiego Serdecznie zapraszamy , ale w inwestycjach Lubelski region jest POMIJANY w stosunku do Podkarpacia czy innych regionów
|
|
czemu nie jedzie na Śląsk ?
|
|
Górnicy to są na śląsku a w bogdance zwykłe ryle z Łęcznej, gdyby górnik (ten prawdziwy ze śląska) miał pracować za dole za 2000 zł netto w jakiejś spółce to szybko wywieżliby kierownictwo i zarząd na taczkach bo to są chłopy twarde i co by nie mówic charakterne w przeciwieństwie do rolników z Bogdanki.
|
|
Czyli zaczynają już dożynać Bogdankę żeby wschód całkiem zaorać
|
|
No jak jest pomijany lubelski region,na 20 km dwa pomiary prędkości,najszybciej amortyzująca się inwestycja. |
|
Hahaha Nigdy nie zagłosuję na pana.
|
|
No i dalsza część kompromitacji tow. lokaja trwa ! Po co tu jedzie ! Przeszkadzać w pracy ! My tu lokai kurdupla nie chcemy, my chcemy normalnie pracować a nie próżniaka z pod żyrandola gościć ! Wydaje nasze pieniądze żeby dupę przewietrzyć ! Kto na to pozwala, żeby człek który winien stać przed Trybunałem Stanu lub siedzieć w więzieniu woził się za naszą kasę ! Łamanie Konstytucji jest równoznaczne z targowicą, którą uprawia razem z sektą pislam i mafią kaczo-rydzokową !
|
|
Ciekawe co podpisze?
|
|
|
|
Po co ten dupowłaz tu ciągle przyjezdża i wk...wia ludzi. Niech pojedzie na Śkąsk i tam sprzedaje te swoje idiotyczne uśmieszki.
|
|
Czyli da koncert ! Sam czy w duecie z dodą!
|
|
A ja zagłosuje za prezydentem Dude 2 kadencje ,ponieważ ten człowiek posiada kulture międzynarodową nie siada pierwszy na krześle nie pisze Bul i wiele innych taktów .Oby POLSKA zawsze miała takich prezydentów a nie tylko uśmieszki do zachodniej Europy .Polska zasługuje na dobrego prezydenta jak Duda ,a nie udającego Polaka .Przeciwnicy Prezydenta do dzieła bo to wam wychodzi?????????????????Popieramy polityke miedzynarodową sojusze z USA Wielką Brytanią i grupa wyszegradzka z Węgrami na czele.Lublin i region potrzebuje inwestycji drogowej kolejowej
|
|
Ale gdy sala daje aplauz na stojąc to siedzi na krześle i nie klaszcze.
|
|
Chyba uroczyście otworzy ZOL!
|
|
Często myślę o panu pręzydęcię opróżniając w toalecie spłuczkę z wody .
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|