Polacy oczekują na wygaszenie gimnazjów i wprowadzenie systemu 8+4 (5 lat technikum) system ten jest sprawdzony, tańszy i sprawniejszy
|
|
|
|
To nie nauczyciele. To nie wiadomo kto. I tylko robią krzywdę ludziom, którym na sercu leży dobro dzieci i młodzieży, bo naród pomyśli, że to ogół taki bezmyślny.
|
|
PRZECIEŻ GIMNAZJA SIĘ NIE PALĄ kto wymyślił jakieś wygaszanie? |
|
Prezydent będzie uciekal jak szczur. Przed wyborami zapewnial broniarza ze nie będzie podpisywal bublow a teraz....w imię Boga w imię Chrystua i klamstwoy
|
|
Sprawdźcie na czy polega obecna pseudoreforma bo na pewno dobro dziecka jest na koncu
|
|
Proszę nie zaklinać rzeczywistości - po raz kolejny postujesz te same posty w minutowych odstępach. Naucz się, że to widać że fabrykujesz te komentarze. Żeby było widać że ludzie są za tą reformą? :D Potrzeba produkcji tych komentarzy pokazuje, że nie są. I znowu proszę o link do badania. Jeśli w ogóle taki istnieje. |
|
Ja oczekuję że przestaniesz cały czas pisać te same komentarze w tych samych odstępach czasowych. |
|
sens reformy bez owijania w bawełne powiedział przedstawiciel premiera w terenie czyli wojewoda czarnek. a mianowicie stwierdził że " po to jest ta reforma i po nic więcej żeby absurd że jest 2 dyrektorów w jednym budynku raz na zawsze zniknął i żeby polacy nie wydawali 4 mld na korepetycje. link ******dziennikwschodni.pl/lublin/wojewoda-czarnek-youtuberem-zuk-przytulil-ponad-cwierc-miliona-zlotych-a-nawet-piwa-nie-postawil,n,1000190463.html tak wiec chyba chodzi tylko o dyrektorów i korepetytorów a swoją droga to może lepiej byłoby programy nauczania dostosować............
|
|
Wychowałam się na systemie kształcenia 8latki i to był dobry system ,lata w gimnazjum są stracone.Stwierdzam ,że nauczyciele powinni pracować 40 godz. tygodniowo,albo iść na emeryturę po 10latach pracy ,bo są póżniej już tylko szkodliwi dla dzieci i młodzieży.
|
|
A no tak, praca na 10 lat, ty to dopiero myślisz! Ale by ci nauczyciele rośli jak grzyby po deszczu. |
|
COŚ TAK Z TEJ WIELKIEJ NAUKI W 8-MIO KLASÓWCE-niezbyt wiele się utrwaliło,chyba były po drodze jakieś wagary albo nauka niezbyt wchodziła gdzie trzeba. |
|
czas na wygaszenie picu,a naczelnika najlepiej spalić w ogniu nieugaszonym
|
|
taki prezydent to wstyd ,zajmie poczesne miejsce miedzy resztą byłych ,pijaków durni gajowych głupców i jednego ruskiego agenta wolskiego
|
|
Z tytułu :dr nauk wykładowca nie chce sie spotkać z koleżankami i kolegami po fachu?Górnik Gierek spotykał się przede wszystkim z górnikami.
|
|
oglądałem dziś -kawe na ławe z dudą ,pisze celowo z małej litery ,na Boga kogo te mohery wybrały na urząd? mentalność gówniarza 12 letniego ,prymityw z tytułem doktora ..tragedia
|
|
Tragedia to twój wpis gnojku.
|
|
wcale tak szczylu nie uważam
|
|
Jak mawiają Amerykanie "pożyjom uwidim".
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|