Brawo Prezydent RP !
|
|
Dobrze że już nie ma tego Bronka
|
|
ZNP w 1999 protestowało PRZECIWKO tworzeniu gimnazjów. Teraz ich bronią? Hipokryzja?
|
|
Wycie oderwanych od złoba - bezcenne ! Brawo Prezydencie!
|
|
Bije na głowę poprzednika obecny Prezydent - ma prezencję, umie się wypowiadać, jest merytoryczny i wykształcony
|
|
normalny serdeczny człowiek, widać że jest dobrze wychowany po polsku
|
|
no mamy prezydenta zyrandola ktorego wlacza kaczynski
|
|
a po jakiemu można w Polsce wychować? |
|
żałosna pacynaka budyniowa,a ta jego żona jeszcze bardziej żałosna,jeszcze jej pensje chcą durnie dać za strojenie d.upska ,kwasniewska czy kaczyńska chociaż cokolwiek robiły, miały własne zdanie ,a ta taka sama kukła jak jej ślubny bezsens,a jak to się ostatnio zapasł, czysty bronek komorowski czy prosiak kwasniewski,a q-wa na bieżnie,czy siłownie mlunie jeden,a nie tylko pączki wpier..ć i o du..ie marynie opowiadać
|
|
to naganiacze partyjni pisu skandowali, inni na pewno dopytywali o przestrzeganie konstytucji.
|
|
Podobno długopisy rozdawał?
|
|
Był pobłogosławił,dał się dotknąć -pojechał.
|
|
"To jest nasz prezydent. Głosowałem na niego – nie krył wzruszenia Janusz Pastuszak z Łęcznej." Janusz.... Pastuszak- chyba dalszy komentarz jest zbędny ;)
|
|
nieżle truje
|
|
Szkoda klawiatury !!
|
|
OC wszędzie poszło w gorę więc to nie tylko kwestia "dobrej" zmiany. Ale ja mam ubezpieczenie OC w PZU i płacę niewiele więcej niż rok temu (532 zł)
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|