Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Promocja po łęczyńsku

Utworzony przez aman, 22 kwietnia 2008 r. o 20:39 Powrót do artykułu
Fajowy przewodnik. jestem dumny że mieszkam w Łęcznej..
Odpowiedz
A kto robil zdjecia do przewodnika? Czyzby znowu ten sam jedyny fotograf w lecznej, szef gminnej jednostki kultury?
Odpowiedz
Starostwo robiło je we własnym zakresie.
Odpowiedz
Informator jest do pobrania na WWW.POWIATLECZYNSKI.PL
Odpowiedz
Kozacki, brawo!
Odpowiedz
oto odpowiedz Marketingu Miasta Lublina http://www.um.lublin.eu/um/index.php?t=200&id=57356 Panie Krawczyk, Gratuluje dobrego samopoczucia. Widać wyraźnie, że nie dostrzega Pan różnicy w tym co robią łęczynianie a co robi Pan. Środki przeznaczony na promocję oraz zasoby ludzkie (pracowników w Marketngu Miasta jest w nadmiarze) którymi dysponuje Łęczna a Lublin są nieproporcjonalne. Łęczynianie są zdecydowanie bardziej zaangażowani i kreatywni na niż dział który Pan reprezentuje. Być może opinia, która wyraził DW jest dla Pana niesprawiedliwa ale wg mnie jest PRAWDZIWA. ps. Chwalenie się że powstała wreszcie nowa stronę Lublin w kontekscie nagrody za stronę, która dostała Łęczna jest zabawne. Ciekawe dlaczego nie dostał jej Lublin ????
Odpowiedz
Mega rotfl normalnie Ale się ubawiłem! Pan Krawczyk się popłacze chyba
Odpowiedz
asd napisał:
A kto robil zdjecia do przewodnika? Czyzby znowu ten sam jedyny fotograf w lecznej, szef gminnej jednostki kultury?
a gówno cię obchodzi kto zrobił zdjęcia gdybs "miało trochę rozumu to pewnie dotarłobyś do autora zdjećź ale rozumek nie pozwala
Odpowiedz
nick napisał:
a gówno cię obchodzi kto zrobił zdjęcia gdybs "miało trochę rozumu to pewnie dotarłobyś do autora zdjećź ale rozumek nie pozwala
Masz rację ten cały informator jest do..%%@@##$.
Odpowiedz
aman napisał:
Fajowy przewodnik. jestem dumny że mieszkam w Łęcznej..
 Ferie niebawem.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...