Nie mają wstydu ! Nie wiedzą ile "brać" ! - Przecież to nasze pieniądze ! Ludzie dostają po 2000zł/msc i mają więcej honoru niż ci zza tego biurka ;/ Żeby zasłużyli na 1/10 tej kwoty byłoby świetnie ;/
|
|
Ci z mniejszymo obowiązkmi też biorą i............?
|
|
A w Lublinie w RM Lublin rej wodzi baba ze Świdnika i władza udaje, że jest ok. W Krasnymstawie POgonili przybłędę z obcego miasta, którego wybrali radnym. A w Lublinie ten 1 głos baby ze Świdnika daje absolutorium Łysoniowi. Trzeba napisać do Ziobry, że w Kozim Grodzie łamią przepisy.
|
|
To dlaczego RIO zaleciło radzie miejskiej zmianę uchwały, gdy się radni na to za żalili a co z pieniędzmi które się wcześniej wypłacono?
Czy to jest w porządku?
Warto pociągnąć sprawę tej diety u prokuratury nadrzędnej, lub wyżej.
|
|
Przywódców konfederacji targowickiej spotkały surowy osąd, a w większości również adekwatna do niego kara.
|
|
Rozumiem, że według redakcji odmowa wszczęcia śledztwa równa się prawomocny wyrok sądu uniewinniający od zarzutów? Sprawa dalej stoi w tym samym punkcie. Każdy ma swoje racje i Pani Krystyna lepiej niech się nie ośmiesza z tym straszeniem pozwami. Jeszcze nie widziałem żeby sąd kogoś skazał za zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa. Inaczej mówiąc oskarżony o morderstwo mógłby pozywać wszystkich, którzy zajmują się jego sprawą i sugerują, że może być winny. O winie przesądza sąd a nie odmowa wszczęcia śledztwa. Absurd i straszonko żeby jej sprawą już się nie zajmować.
|
|
Trafiła kosa na kamień! Bardzo dobrze. Chyba będzie Fijałkowski przepraszał.
|
|
Chyba za znajomość z Kuczyński
|
|
Niech się Pani Przewodnicząca nie odgraża tylko złoży zawiadomienie. Zobaczymy.
|
|
zaraz będzie lament jaka to prokuratura jest zła.
|
|
Fakt już był lament, że RIO jest złe teraz będzie zła prokuratura.
A tak naprawdę to winni są ci co nie umieli nauczyć logicznego myślenia i debi..lowi dali dyplom.
|
|
Nie złoży zawiadomienia bo wtedy sprawa będzie rozpatrywana dogłębnie przed sądem i mogłoby być różnie.
|
|
Znowu "porażka" Fijałkowski. Młody dobrze zabiega, aby pseudonim wciąż był aktualny.
|
|
Prawo nie działa wstecz.
|
|
Pani Borkowska, czas już na emeryturę. Wnuki bawić.
|
|
Każdy powinien robić to co dobrze umie bez wyznaczania limitu. |
|
w tym wypadku to i ja jestem za tym żeby poszła na emeryturę. Kończ waści wstydu oszczędź.
|
|
Z tego co wiem to przewodnicząca rady jest na emeryturze. Emeryci nie tylko mogą, a nawet powinni uczestniczyć w życiu publicznym.
Ja zaproponuje inny apel: Mariusz weź się za jakąkolwiek pracę i przestań żerować na gminie. Nieróbstwo i ciągłe porażki to nie jest najlepsza wizytówka człowieka, który ma jakieś ambicje.
|
|
I mówi to człowiek który wraz ze swoją żoną żeruje na gminnym budżecie. Żałosny niedorzecznik. A co będzie jak Kosiarski odejdzie?
|
|
Po kopnięciu przez konia?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|