Bardzo lubię Łęczną - prawie tak bardzo jak Świdnik, nie tak co prawda jak Chełm czy Zamość ale podobną miłością darzę Lublin i Puławy. Tomaszów, Biłgoraj i Białą Podlaskie kocham za to na równi z Kraśnikiem i Bychawą. A nad Kockiem i Lubartowem to już pierdzę z zachwytu, żeby nie powiedzieć dosadniej. Do Bełżyc mam stosunek umiarkowany. Hrubieszów zaś darzę szacunkiem lecz bez sentymentu - podobnie rzecz ma się Krasnymstawem. Janów Lubelski, Kazimierz to już inna para kaloszy - uczciwie powiem, że kocham je tak samo jak Zwierzyniec i Krasnobród !
Może nie tak jak Janowiec czy Ryki ale na pewno mocniej niż Dęblin !
Także kochajcie Lubelszczyznę w całości - o kto nie kocha ten ryj dostać może ;)
|
|
kocham wszystkie miasta lubelskie a szanuje pozostałe miasta w Polsce bo tu żyje dziękio Bogu
|
|
Co oni w tej Łyncnej znowu w Miasto się bawią?
|
|
Nie dziwię się... Też nie lubię,a w dodatku tu mieszkam. Same prymitywy
|
|
A JA NIE LUBIĘ.... ŁĄCKIEJ (szkodzi mi)
|
|
aż żal że nie ma obowiązkowej służby wojskowej, tam by wykorzystano nadmiar mocy drzemiącej u niektórych młodych ludzi.
|
|
A czego spodziewać się po dzieciach górników
|
|
Sądziłem, że tylko kibice są takimi prymitywami że potrafią zabić lub dać się zabić za klub, ale widzę że są jeszcze bardziej prymitywne osobniki.
|
|
,, Na dworcu podeszło do nich dwóch nieznanych mężczyzn w wieku 20 i 22 lat,, to w końcu nie wiem bo jak się kogoś nie zna to trudno określić dokładny wiek?
|
|
Co za czasy już nawet pobić się nie wolno
|
|
Nie dziwię się... Też nie lubię,a w dodatku tu mieszkam. Same prymitywyJesteś potwierdzeniem własnej tezy. Też tu mieszkam od 30 lat i wokół mam sporo fajnych ludzi także z innych dużych miast którzy tu się osiedlili, napisz co cię tu trzyma skoro tego miasteczka aż tak nie lubisz i tak źle oceniasz mieszkańców. Dziwią mnie zawsze wojny polsko-polskie wieś przeciw wsi, dzielnica przeciw dzielnicy, miasto kontra drugie itd tym się właśnie charakteryzują ludzie prymitywni. |
|
A ja nie lubię wiecznie wyprzedzających nachalnie LLE idioci delikatnie pisząc to coś niesamowitego co oni wyrabiają na drodze.
|
|
18 letni `` mężczyzna``, co to takiego ? toż to sikut !
|
|
Ja też nie lubię Łęcznej. Bo tam można po ryju dostać w miały dzień, jak widać.
|
|
Jak to powiadał kap. Bednarz ,,Jak za dużo energii to sobie sklepać w kabinie nr 6" a nie dymić na kompanii .
|
|
Co oni w tej Łyncnej znowu w Miasto się bawią?Masz jakieś kompleksy czy wielkie EGO i małego wacusia ? |
|
Taa 4 z Łęcznej a dwóch z powiatu leczynskiego mieszkają 5 km od Łęcznej ale ostro nie lubią Łęcznej. Haha wiesniaki
|
|
Nie lubisz a mieszkasz?? To się wyprowadz jak napisali wyżej chyba, że na garnuszku dzieciaczku jesteś i niestaty nie masz jeszcze w swoim życiu na nic wpływu to masz pecha. Wszystko zależy od tego jakimi ludzmi się człowiek otacza. Od urodzenia mieszkam w tym mieście i bym go nie zamienił na inne, tutaj założyłem swoją rodzinę i tutaj mieszka wielwe wartościowych osób. Śmieszna jest ta zawiść i zazdrość w kierunku Górników. Żal mi was.
|
|
Nie masz pojęcia o tym, co tam się wydarzyło więc się nie wypowiadaj i nie osądzaj.
|
|
Taa 4 z Łęcznej a dwóch z powiatu leczynskiego mieszkają 5 km od Łęcznej ale ostro nie lubią Łęcznej. Haha wiesniakiNie masz pojęcia o tym, co tam się wydarzyło więc się nie wypowiadaj i nie osądzaj. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|