Obawiam się, że ten pan ma przyszłość miasta w innej części ciała tak jak obecny pan burmistrz, który namascił swojego następcę.
|
|
"spore doświadczenie w zarządzaniu miastem" kto tak powiedział? DW?
mnie interesuje drugi bohater tego pijarowego artykułu, czy elektorat PiS poprze "swojego" kandydata?
|
|
Nie chce mi się czytać, ale po zdjęciu myślę, że to człowiek z PO? Oni tak dla picu, żeby wyglądać na inteligentów, fotografują się w pozie: jestem mądry, mam mądrą, ciężką główkę i muszę ją podpierać, bo taka mądra, że mi ciąży.
|
|
bartol pozamiatał Włodarskiego. Chcą w Łęcznej zrobić jak w rosji Miedwiediew i Putin i zmiana.
lle24.pl/polityka/umozliwil-likwidacje-liceum-na-szkolnej-chce-byc-burmistrzem/
|
|
uważam że najlepszym kandydatem byłby właśnie Bartol, powinien rownież zmontować listę do Dziadostwa łęczyńskiego
|
|
co za hasełka? jak mu tak zależy to niech idzie posprzata ten plac zabaw októrym LLe24 pisze, lżej na sercu się zrobi :)
|
|
Konkurencja w ramach odzewu porozwidziła się na temat łęczyńskich szkłół, nie do końca na temat ale tradycyjnie z jadem i ad personam! gejzery intelektu z lle:)
|
|
Czemu większość kandydatów robi takie frasobliwe miny przecież rozumu im od tego nie przybędzie. Chciałbym na stanowisku burmistrza fachowca od przemysłu i ekonomii bo jak pokazuje dotychczasowa historia nauczyciele i ludzie związani z oświatą nie mają bladego pojęcia o potrzebach mieszkańców i żyją wyłącznie szkołami przeznaczając na nie większość budżetu. Pytam gdzie w Łęcznej powstają nowe miejsca pracy nie związane z Bogdanką gdzie lepsze połączenie z Lublinem czemu nikt nie walczy o przebudowę istniejącej lub budowę nowej drogi przecież nie mamy połączenia kolejowego tak modnego ostatnio z którego korzystają inne miasta i na które dostają ogromne kwoty z budżetu państwa więc może w zamian dostalibyśmy lepszą drogę bez masy ograniczeń i o wiele szybszą. Patrzę na porównywalne miasta np Lubartów w których powstała cała masa nowych firm dając zatrudnienie mieszkańcom gdzie powstają ścieżki rowerowe do których dojazd i wyjazd z Lublina jest lepszy a u nas stagnacja budowa infrastruktury dla urzędników trochę nowego asfaltu i koniec. Sypialnia, zaplecze dla kopalni i wyludniające oraz starzejące się miasteczko bez perspektyw potrzebujące nowego podejścia samorządowców mających jakieś wizje na rozwój a nie budowę kilku parkingów (też potrzebnych ale są jeszcze inne potrzeby) potrafiących zdjąć trochę obciążeń oświatą i wydać pieniądze na coś rozsądnego bo zostaniemy gnuśnym zaściankiem.
|
|
Boli go łokieć czy podgardle, że się tak za nie trzyma?
|
|
Widać że mu nie lezy na sercu, a na wątrobie. Strasznie go musi boleć albo ktoś go zmusił do startu.
|
|
wszyscy aby nie czerwoni, platformersi lub zsl !!!
|
|
Panie Włodarski, czemu szczęka ci opada i na podpórkę bierzesz? Tak do zdjęcia paradować? Wstyd i ty na burmistrza?
|
|
Już to widzę: Panie Włodarski czy stoi za panem i popiera pana Kosiarski? Kosiarski? Nie znam człowieka. A jeśli miałem okazję go spotkać to na pewno nie zgadzam się z jego polityką !!!
Takie cyrki będą lada moment zobaczycie.
|
|
Od polityki trzymam się daleko ale widzę tu znawców fotografii i to anonimowych ciekawe czego sami dokonali w życiu chyba selfie :D domyślam się że mam do czynienia z masterclass of photography
|
|
Taki kandydat dla Łęcznej, że aż se musiał sesje w Lublinie zrobić. No tak w Łęcznej przez 3 lata nic nie zrobił, czym mógłby się pochwalić, to będzie obiecywał.
|
|
Nieudacznicy do roboty konkretnej,a nie do opluwania.
|
|
Nie chce mi się czytać, ale po zdjęciu myślę, że to człowiek z PO? Oni tak dla picu, żeby wyglądać na inteligentów, fotografują się w pozie: jestem mądry, mam mądrą, ciężką główkę i muszę ją podpierać, bo taka mądra, że mi ciąży. |
|
baba z prowincji o tej porze zbiera truskawki, a nie przegląda internet :)
|
|
Chyba, że ta baba to Grzegorz w rudej peruce.
|
|
baba z prowincji o tej porze zbiera truskawki, a nie przegląda internet :)idź zbieraj tylko się umyj! Koniecznie szarym mydłem. |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|