Panowie szkoda waszego czasu na zadawanie pytań p.Kuczyńskiemu na forum Ł24. On sam od siebie wam nie odpowie, musi pytać burmistrza i czasami trwa to właśnie po kilka dni. A swoją drogą panie radny, Oddaj pieniądze niesłusznie pobrane za komisję bezpieczeństwa której byłeś przewodniczącym. Za nic nie robienie nie należą się pieniądze.
|
|
aprobate w postaci abolitorium , :) otrzymał zarząd powiatu itd. czytajta na zlewni leczna24 : Toudi bo mi zwieracze w jelicie grubym popuszczja pod postacią solca który otrzymałem w dowód zaufania jak bobu się najadłem itd. doslownie pierdy, co wy tam bierzecie ? pewnie lepsze zioło niz te małolaty na amfiteatrze co im ławki zlikwidowałeś :)
|
|
absolutorium - ale tekst fantastikos-galaktikos podoba mi się , pojebie :)
|
|
aprobate w postaci abolitorium , :) otrzymał zarząd powiatu itd. czytajta na zlewni leczna24 : Toudi bo mi zwieracze w jelicie grubym popuszczja pod postacią solca który otrzymałem w dowód zaufania jak bobu się najadłem itd. doslownie pierdy, co wy tam bierzecie ? pewnie lepsze zioło niz te małolaty na amfiteatrze co im ławki zlikwidowałeś :)wstydu nie mają |
|
Ewidentnie ktoś dodający ostatnie wpisy nie wziął leków na czas. Oby był bespłodny, bo dzieci będą miały to samo.
|
|
"bes" czy "bez"? Najważniejsze aby poznały POLSKI język.
|
|
brak gospodarza, jak mozna wybrukowac bez sensu cały plac przed kosciołem sw. Józefa ? po co komu te hektary kostki betonowej ?, ten projekt to bezsens , trzeba było srodkiem ciag drzew , cień i ławki i dwa ciągi piesze a tak powazne pieniądze w beton a i amfiteatr good bye tylko jakis plac betonowy i nic, gdzie jest rada osiedla ? ponad 300 tyś . i betonowa pustynia
|
|
Ks. proboszcz z Magdaleny zrobił bardzo piękny teren do spacerów,modlitwy ,medytowania,bardzo blisko.Św.Józefa jest to kościół włożony między bloki.
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|