Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Radni chcą dostawać pełną stawkę gdy nie będzie ich na sesji. Usprawiedliwienie? Ustne

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 21 grudnia 2017 r. o 12:58 Powrót do artykułu
radni nie powinni nic dostawać, mają ochotę dla swojej lokalnej społeczności coś zrobić to w ramach tzw. kiedyś czynu społecznego a teraz tzw. wolontariatu. Niech spieprzają, pchają się do koryta bo kupę forsy za darmo dostają
Odpowiedz
W zamian za podsyłanie informacji i artykułów napiszę Kuczyńskiemu artykuł w dzienniku. Gdzie jest redaktor naczelny tej gazety, że tak pozwala ją ośmieszać.
Odpowiedz
Znowu towarzysz przewodniczący płacze, ze mu mało? Rudym zawsze mało. Swoją drogą jakby była taka bieda to by na nowe samochody nie mieli.
Odpowiedz
Wybory za kilka miesięcy ... zrobimy im całkowite wolne :)
Odpowiedz
Radnym to już w głowach się pomieszało.Czas odwiedzić lekarza psychiatrę.Kto takich radnych wybiera ?.
Odpowiedz
Pamiętamy pierwsze powyborcze sesje w 2014... dopierdzieli sobie tłuste podwyżki, chociaż nic jeszcze nie zrobili. Wykopać tych darmozjadów.
Odpowiedz
a ta grupa radnych to jakiej opcji? Stawiam w ciemno na ZSL.
Odpowiedz
Ustnie, to w paszczu i za 50zł
Odpowiedz
Czy można prosić listę radnych, którzy proszą o zmianę? Niedługo wybory może trzeba im pomóc, żeby uczestnictwo w obradach nie kolidowało im z prać i życiem prywatnym.
Odpowiedz
A dieta radnego to ma być rekompensata za utracone dochody z pracy w czasie pełnienia funkcji publicznych. Tylko dlaczego sesje i komisje zazwyczaj odbywaja sie popołudniu? Jaka wtedy to utrata dochodu?
Odpowiedz
jak za rozwinietego socjalizmu-czy sie stoi czy sie lezy dieta sie nie nalezy -a pogonic do sprzatania sniegu niech sie naucza obowiazkowosci
Odpowiedz
to ja po 40 latach pracy mam 2 tys.
Odpowiedz
jprd ... to są po prostu złodzieje !
Odpowiedz
Rozumiecie teraz ich wycie i paniczny strach przed reforma?
Odpowiedz
Ja też nie chcę chodzić do roboty, ale chcę brać kasiorę. Jesteśmy podobno wszyscy równi. Kiedyś radnym było się za dniówkę w pracy.
Odpowiedz
undefined napisał:
jak za rozwinietego socjalizmu-czy sie stoi czy sie lezy  dieta sie nie nalezy -a pogonic do sprzatania sniegu niech sie naucza obowiazkowosci
 nie *** jak nie wiesz, za socjalizmu  dostawali grosze,  to teraz przy tym korycie grabia jak najwięcej dla siebie, masz po wuj tyle partii opłacanych z naszych pieniędzy, kiedyś była tylko jedna partia, teraz zrobić dwie i wystarczy, na cholerę ich tyle
Odpowiedz
robią nam na głowę! też chcę poznać nazwiska tych niedowartościowanych radnych w artykule nie ma słowa o obecnej sytuacji finansowej starostwa, dziwne, nie? 
Odpowiedz
we łbach im się poprzewracało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Odpowiedz
Dlaczego radni dostają nieopodatkowaną, drugą pensję? Może pora zmienić prawo w tej dziedzinie?
Odpowiedz
proponuję wogole dawać premię za nieobecność, może mniej szkody wyrządzą tacy geniusze obijając się poza sesjami...
Odpowiedz
Strona 1 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...