radni nie powinni nic dostawać, mają ochotę dla swojej lokalnej społeczności coś zrobić to w ramach tzw. kiedyś czynu społecznego a teraz tzw. wolontariatu. Niech spieprzają, pchają się do koryta bo kupę forsy za darmo dostają
|
|
W zamian za podsyłanie informacji i artykułów napiszę Kuczyńskiemu artykuł w dzienniku. Gdzie jest redaktor naczelny tej gazety, że tak pozwala ją ośmieszać.
|
|
Znowu towarzysz przewodniczący płacze, ze mu mało? Rudym zawsze mało. Swoją drogą jakby była taka bieda to by na nowe samochody nie mieli.
|
|
Wybory za kilka miesięcy ... zrobimy im całkowite wolne :)
|
|
Radnym to już w głowach się pomieszało.Czas odwiedzić lekarza psychiatrę.Kto takich radnych wybiera ?.
|
|
Pamiętamy pierwsze powyborcze sesje w 2014... dopierdzieli sobie tłuste podwyżki, chociaż nic jeszcze nie zrobili. Wykopać tych darmozjadów.
|
|
a ta grupa radnych to jakiej opcji? Stawiam w ciemno na ZSL.
|
|
Ustnie, to w paszczu i za 50zł
|
|
Czy można prosić listę radnych, którzy proszą o zmianę?
Niedługo wybory może trzeba im pomóc, żeby uczestnictwo w obradach nie kolidowało im z prać i życiem prywatnym.
|
|
A dieta radnego to ma być rekompensata za utracone dochody z pracy w czasie pełnienia funkcji publicznych. Tylko dlaczego sesje i komisje zazwyczaj odbywaja sie popołudniu? Jaka wtedy to utrata dochodu?
|
|
jak za rozwinietego socjalizmu-czy sie stoi czy sie lezy dieta sie nie nalezy -a pogonic do sprzatania sniegu niech sie naucza obowiazkowosci
|
|
to ja po 40 latach pracy mam 2 tys.
|
|
jprd ... to są po prostu złodzieje !
|
|
Rozumiecie teraz ich wycie i paniczny strach przed reforma?
|
|
Ja też nie chcę chodzić do roboty, ale chcę brać kasiorę. Jesteśmy podobno wszyscy równi. Kiedyś radnym było się za dniówkę w pracy.
|
|
nie *** jak nie wiesz, za socjalizmu dostawali grosze, to teraz przy tym korycie grabia jak najwięcej dla siebie, masz po wuj tyle partii opłacanych z naszych pieniędzy, kiedyś była tylko jedna partia, teraz zrobić dwie i wystarczy, na cholerę ich tyle |
|
robią nam na głowę! też chcę poznać nazwiska tych niedowartościowanych radnych
w artykule nie ma słowa o obecnej sytuacji finansowej starostwa, dziwne, nie?
|
|
we łbach im się poprzewracało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
Dlaczego radni dostają nieopodatkowaną, drugą pensję? Może pora zmienić prawo w tej dziedzinie?
|
|
proponuję wogole dawać premię za nieobecność, może mniej szkody wyrządzą tacy geniusze obijając się poza sesjami...
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|