Byłam na sesji rady powiatu 21 listopada. Radni nie byli zachwyceni naszą obecnością, zarządzili przerwę i poszli się naradzać tajnie - nie było jawnej dyskusji. Chyba tak nie powinno być. Byliśmy tam ale władzy (wybranej przez nas) nie było to w smak. Oni nie są udzielną władzą, oni są naszymi dłużnikami
|
|
Tak było.... |
|
A pamietacie jaki to "nie mający nic do ukrycia" radny złożył wniosek o tajną przerwę?
|
|
tylko komisarz z poza Łęcznej, oni potrzebują ludzi tylko w wybory |
|
Poszli ustalić czy odłożyć obrady bo dwoje radnych skutecznie przeszkadzali w uchwaleniu porządku obrad i rozpoczęcia sesji.Taka jest prawda.
|
|
Ja na trochę inny temat. Czytam wszystkie artykuły DW dotyczące Łęcznej i nie mogę wyjść z podziwu. W każdym z nich wypowiada się zawsze ta sama osoba - Kuczyński. Nie wiem jak to się ma do rzetelności dziennikarskiej ale wydaje mi się że w naszym powiecie są jeszcze inni. Mam wrażenie, że coś jest nie tak. Zawsze ten sam piszący artykuł - bo chyba nie dziennikarz, zawsze ten sam ekspert od wszystkiego. Dziennik Wschodni nie sili się nawet na pozory. Trochę nijak, taki niesmak.
|
|
Ja na trochę inny temat. Czytam wszystkie artykuły DW dotyczące Łęcznej i nie mogę wyjść z podziwu. W każdym z nich wypowiada się zawsze ta sama osoba - Kuczyński. Nie wiem jak to się ma do rzetelności dziennikarskiej ale wydaje mi się że w naszym powiecie są jeszcze inni. Mam wrażenie, że coś jest nie tak. Zawsze ten sam piszący artykuł - bo chyba nie dziennikarz, zawsze ten sam ekspert od wszystkiego. Dziennik Wschodni nie sili się nawet na pozory. Trochę nijak, taki niesmak.
nie wydaje Ci się że piszą o tematach zastępczych? a ten cały przekaz jest bardzo powierzchowne? nie dziwi Cię że w tak ważnej sprawie nie podali nazwisk radnych? pomyśl o tym czy nie jesteśmy urabiani
|
|
Nie ma się co silić na pozory. Cała Łęczna wie że Kuczyński przesyła im gotowe artykuły. Dowodem są liczne błędy.
|
|
Ja wiem, że Kuczyński podsyła artykuły i jest na tyle nieostrożny, że sam o sobie pisze ale mnie chodzi o to dlaczego redakcja DW to drukuje? Przecież to jest nieetyczne. Nie istnieje coś takiego w DW jak "etyka dziennikarska"? Jest tam jakiś naczelny? Przecież to podważa wiarygodność tego dziennika. Chyba trzeba będzie zbojkotować dodatek z Łęcznej.
|
|
Polska mowa trudna język ... Już nawet nie warto się pytać kto to pisze? |
|
Jak masz pisać "byle co" to widać, że wniosek masz genialny-nie pytaj i nie pisz!
|
|
Polska mowa jest dla niektórych bardzo trudna. Może jakieś korepetycje z języka polskiego? |
|
I szcześliwie nie przeszło.
|
|
cyniczne gierki polityczne pewnych dwóch panów
|
|
Jakby ta wiadomość była prawdziwa to by Wspólnota o tym pisała
|
|
Człowieku, jak Wspólnota przejęła Tubę, to teraz czeka redaktor na pozwolenia (do publikacji), od kogo wiadomo.... A tak... to Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku |
|
to tylko lle24 niezależne???
|
|
podobno radni też dostali razem z nauczycielami?
|
|
co ty?o kurde!
|
|
o znalazł się dowcipniś, pewnie jakiś radny
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|