Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Remonty i utrudnienia w ruchu na drodze krajowej nr 82

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 czerwca 2018 r. o 20:30 Powrót do artykułu
Dlaczego w każdym cywilizowanym kraju remonty przeprowadza się w nocy,a tu na drodze krajowej o mizernej przepustowości w dzień generując gigantyczne korki??? Jestem kierowcą autobusu na tej trasie i zapraszam pana Nalewajkę,żeby za mnie zbierał wszystkie ,,miłe słowa"... Bo to niestety na mnie spoczywa obowiązek wysłuchiwania,dlaczego 40 osób jedzie półtorej godziny z Łęcznej do Lublina i dlaczego takie roboty nie są prowadzone w nocy...Mnie za to nikt nie płaci,żebym musiał słuchać a pan Nalewajko niech ruszy swoją szanowną d...ę zza biurka i dopiero niech zabiera głos w sprawie, o której nie ma pojęcia
Odpowiedz
Odcinek Łęczna - Puchaczów to jakaś kpina. Droga wcale nie tak dawno remontowana, a już łata na łacie. Osoby projektujące/wykonujące drogę nie wzięły pod uwagę obładowanych tirów wracających z Bogdanki??
Odpowiedz
W nocy się śpi,a w dzień pracuje.Chyba że w kopalni tam zawsze noc.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...