Jakie to niesprawiedliwe. Dlaczego wszyscy nie są równi w tym kraju. Ktoś coś dostaje a drugi nic. To może każdy emeryt i rencista dostanie taki deputat. Dlaczego inne zawody nie mają takich bonusów. Stare Gierkowskie przywileje czas z tym skończyć......
|
|
To dlaczego nie strajkowałeś w 1980-1981r.ci co strajkowali mają różne "KARTY",górnika,nauczyciela,zbieracza ziół,hodowcy gołębi pocztowych, itp.a reszta "hołoty" w czasie strajków za.....lała w sklepach w komunikacji,na budowach itp.stąd teraz "AMBA" |
|
było zjeżdżać na dół nabrać pyłu węglowego do doopy to też byś miał nikt ci nie bronił
|
|
dajcie teraz ten deputat rezydentom oni tak ciężko pracują, ale niech to będzie deputat węgla aktywnego, bo inaczej to się jeszcze posr..ają :)
|
|
??? a może każdy bedzie zarabiał kilkadziesiąt ? |
|
A kto WAM kazał pracować i ten pył w dup.... brać. Braliście grubą kasę. To do końca życia chcecie ją brać. To KOMUCHY dali WAM te bonusy by was przekupić. To niech wam płacą z własnej emerytury a nie kopalnia będzie płacić. Równość dla wszystkich zawodów nie komunistyczne przywileje dla wybrańców komuna się już dawno skończyła.
|
|
he he he piszesz precz z komuną, a głosisz komunistyczną propagandę hahaha to za komuny wszyscy zarabiali podobnie a dyrektor 2-3 pensje szeregowego pracownika
|
|
A co ty tam cieżko pracowałeś za darmo co... brałeś grubą kasę i co jeszcze mało. Komuna się skończyła już dawno. A ty dalej chcesz kasę. Masz emeryturę to ją bież a nie jeszcze łapę wyciagasz. Inni też pracowali po 8 godzin dziennie nie po 3 na dole... wiem jak tam się pracuje. I nie maja dodatków do emerytur.
|
|
jestem za wszyscy powinniśmy zarabiać tyle samo :D największe pensje.... i najmniejsze, uśrednić i wszystkim dać tyle samo :D
|
|
zwykli pracownicy nie zarabiają żadnej grubej kasy a w spółce to nawet 2 tyś nie mają
|
|
NO I SUPER .Urwało się 1,2,3 bul dupy ha ha ha.
|
|
popieram tego komucha co tam niżej napisał trzeba uśrednić pensje !!!!! :D
|
|
uśrednijmy pensje co to jest jeden zarabia kilkadziesiąt a inny nawet 2 nie ma ? uśrednijmy :D
|
|
Jak pracujesz w kopalni. Nie w tych dziwnych tworach do wyzysku ludzi to 6k wyciągniesz + za soboty z 1600 można żyć co....
|
|
ty nie pisz o innych pochwal sie sam ile zarabiasz, niezarabia się tyle nie siej propagandy, napisz ile ty zarabiasz???? |
|
a czego funkcjonują te dziwne twory, czy Ci ludzie nie moga normlanie pracować w LW ?? |
|
PANOWIE TO ILE SIĘ TAM ZARABIA ? Tak szczerze bo każdy płacze że tak mało a mało się nie przebijają o robotę tam. Jak by tak było kiepsko to by nikt tam się nie pchał .
|
|
a pokaż mi gdzie się nie pchają? wymień zawód gdzie nie ma chętnych ? policjant- są, wojskowy - są i tak dalej ...... |
|
ja bym im NIC nie dał, do roboty
|
|
BARBURKA 13 tka 14tka DEPUTATY no tak to ja rozumiem .A co mają powiedzieć inni no co?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|