Nareszcie dotarło do nauczycieli, że się nie liczą, bo są pionkami w grze o stołki? Tylko pionkami!
|
|
To zaczyna być już narodową paranoją. A niech sobie organizują jakie chcą kolory! Teraz rządzącym wszystko kojarzy się z .............. Głodnemu chleb na myśli.
|
|
Bo pewnie władze wszelkich szczebli, ale te związane z PiSem, chciałyby dzieci ubierać na czarno, czaro, najlepiej w habity. Może to zresztą i dobry pomysł - jeśli zapobiegłoby to molestowaniu nieletnich przez księży...
|
|
Bo pewnie władze wszelkich szczebli, ale te związane z PiSem, chciałyby dzieci ubierać na czarno, czaro, najlepiej w habity. Może to zresztą i dobry pomysł - jeśli zapobiegłoby to molestowaniu nieletnich przez księży...Miało być "na czarno, szaro" :-) |
|
Przez to całe wciskanie LGBT do szkół ludzie teraz boją się na zapas.
|
|
W szkole się uczy, a nie bawi w głupoty grup sponsorowanych jak lgbt.
|
|
To krzyże ze szkół też trzeba usunąć, szkoła powinna być wolna od takich symboli.
|
|
Największą zbrodnią zbo czeń ców jest to, że ukradli dzieciom tęczę. Wspaniały symbol radości. Teraz tęcza już kojarzy się ze zbo czeń ca mi. Szkoły powinny być przed nimi absolutnie zamknięte, dyrektorzy wyrażający zgodę na propagowanie zboczeń dyscyplinarnie wyrzucani z pracy z wilczym biletem.
|
|
chodziłem do szkoły za poprzedniego ustroju i nie było żadnych różowych i tęczowych i kolorowych piątków, i krzyża też nie było - na religię chodziło się do kościoła i cała klasa chodziła. Szkoła miała za zadanie nauczać podstawowych przedmiotów i wychowywać a nie zajmować się tak jak teraz lewackimi ideologiami, pomimo tego, że żyliśmy w lewicowym -komunistycznym ustroju.
|
|
Jak to np 3 matki wariatki miga zrujnować zabawę tysiąca dzieci, łycna to stan umysłu, wieś już ją wyprzedziła a rezygnacja z zabawy daje tylko przyzwolenie na podstępne mamuśki, współczuję ich dzieciakom. Posty pod tym artykułem też świadczą o stanie umysłu tych ludzi. Szok ....
|
|
,, – A tak poważnie: trochę szkoda, bo celem tej zabawy miała być integracja klas i zmotywowanie uczniów, żeby chcieli zrobić coś wspólnie i bardziej się zgrać" - na terenie szkoły dzieci i młodzież są uczniami poszczególnych klas - i to już jest 100% integracja i zgranie - komu mało? Manipulowanie daje zawsze złe skutki, (generuje to słuszne obawy) - rozzuchwala manipulujących (kto wie co jeszcze wymyślą), upodmiatawia (upodpadlinowaca) manipulowanych, odciąga od nauki (chyba po to szkoła jest). Wszelkie działania motywujące to wywieranie wpływu na innych, to blokowanie własnej inicjatywy, pomysłu, rozwoju - kto chce być integrowany, zgrywany z innymi, motywowany, manipulowany, zachęcany, namawiany, itp?. Dzieci i młodzież trzeba zostawić podwórkom, zabawie, ich prywatnym osobistym predyspozycjom, ich własnej inicjatywie w ich sprawie - tylko w wolności od jest możliwa ich własna zabawa, relaks, sport, i także nauka.
|
|
Nam tu nie trzeba lgbt i gendera do wymarcia. Lubelszczyzna znika w tempie kilku tysięcy rocznie. Ubywa miasto jak Poniatowa rocznie. To nie promocja homoseksualizmu jest problemem, ale znikomy przyrost naturalny. 30 lat i po nas. Zestarzeja się agresywne dresiarze krzyczace o Polsce dla Polaków. Ich miejsce zajmą tłumy uchodźców klimatycznych.
|
|
A LGBT Pitucha co na to???
|
|
Precz z neomarksistowską ideologią!
|
|
Czy szkoły naprawdę nie mają innych pomysłów tylko wymyślanie infantylnych akcji. To co organizuje się w szkole ma mieć jasny cel dydaktyczno-wychowawczy. I chyba zacznę chwalić komunę, bo poza obowiązującymi akademiami "ku czci", których nikt na serio nie traktował, reszta była jak należy.
|
|
Ale temaciki zastepcze frapują "gawiedź"'a tematy zasadnicze w spokoju wchodzą bez dyskusji." Swora" ma gnat i walczy.
|
|
Ciekawostka. też chodziłam do szkoły jeszcze w poprzednim ustroju, ale u mnie i w innych szkołach były kolorowe piątki, mimo, że nikt nie słyszał wtedy o LGBT. Można było się wtedy po prostu ubrać na kolorowo. W pozostałe dni obowiązywały kolory szkolne. Nie wiem co komu przeszkadza "kolorowy piątek". Może nie popadajmy w skrajności.
Miłego dnia dla wszystkich
|
|
Przez to całe wciskanie LGBT do szkół ludzie teraz boją się na zapas.Konkretnie może podasz, gdzie to LGBT coś wcisnęło do szkoły? |
|
Największą zbrodnią zbo czeń ców jest to, że ukradli dzieciom tęczę. Wspaniały symbol radości. Teraz tęcza już kojarzy się ze zbo czeń ca mi. Szkoły powinny być przed nimi absolutnie zamknięte, dyrektorzy wyrażający zgodę na propagowanie zboczeń dyscyplinarnie wyrzucani z pracy z wilczym biletem.Podaj ich do sądu o kradzież. Kradzież jest karalna w naszym systemie sądowniczym. Nie zwlekaj. |
|
Czy szkoły naprawdę nie mają innych pomysłów tylko wymyślanie infantylnych akcji. To co organizuje się w szkole ma mieć jasny cel dydaktyczno-wychowawczy. I chyba zacznę chwalić komunę, bo poza obowiązującymi akademiami "ku czci", których nikt na serio nie traktował, reszta była jak należy.To byłfajny pomysł na integrację klas i dzieciaków. A że niektórym wszystko z jednym się kojarzy, to cóz można poradzić. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|