wolne sądy , konstytucja
|
|
Może coś więcej o tym wspaniałomyślnym dla gwałciciela swędzi Wysokiego Swądu?
|
|
KOD wspiera takie sądy
|
|
"Dlaczego rodzinny molestant z Łęcznej został skazany na tak niską karę? - Nie mogę zdradzić szczegółów procesu, ale kara jest podyktowana stanowiskiem pokrzywdzonej. Wnuczka bowiem nie miała roszczeń wobec dziadka - tłumaczy z-ca szefa prokuratury. Joanna Bełz podkreśla także, że śledczy nie będą odwoływać się od wyroku. - Jest on zgodny z naszym wnioskiem, jaki przedstawiliśmy na mowach kończących proces - kwituje pani prokurator."
|
|
o kurna, zlewaczenie postępuje, to już koniec naszej cywilizacji
|
|
To wyraźna zachęta do dalszej aktywności!!!
|
|
Ja tylko nie rozumiem, dlaczego rodzice mając w rodzinie kogoś o kim mówiono, że ma skłonności pedofilskie, kto molestował własną córkę, zostawili mu wnuczkę pod opieką. Dziecko było córką napastowanej córki tego pedofila? Chora rodzina.
|
|
francuski europoseł
***s://***youtube.com/watch?v=cpym9b707qc
|
|
REFORMA SĄDOWNICTWA MUSI MUSI MUSI ZOSTAC PRZEPROWADZONA !!!
|
|
Na 10 lat do więzienia za pedofilę!
|
|
Normalnie jak w Szwecji. Świat staje na głowie.
|
|
UBywatele, kod i inne lewactwo protestuje w obronie sądów. ZUKi i inne biedronie nagradzaja te organizacje. Sady wypuszczaja gwalcicieli pedofili... katolicki kraj ????
|
|
I właśnie takich sądów nie chcę i bronić ich nie będę.
|
|
Sędzia, który nie skazuje pedofila winien mieć NATYCHMIAST rewizję w domu swoim, rodziny w celu sprawdzenia czy sam nie jest albo nie ukrywa pedofila w rodzinie.
|
|
Ostatnio wydawane wyroki są na złość ministrowi.Zakaz zbliżania się,a razem mieszkają pewnie.
|
|
Kpina a nie "sad" kpina...
|
|
Nie ma żadnego uzasadnienia, człowiek, który gwałci dziecko powinien siedzieć, to nie kradzież, przebaczenie nic nie ma do tego
|
|
Na 100 proc. Ziobro tym się zajmie. Bo mi też zbiera się na wymioty. To jest rażąca niesprawiedliwość. Jakiego on ma ptaka, że 9 latce go wsadził? Przecież mógł ją okaleczyć na całe życie? Może dziewczyna rodzić?
|
|
skąd jest ten gość, może wiecie?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|