To co jest wypisywane na tym forum jest po prostu chore! To nawet nie hejt tylko jad!!!To że nie ma strażnicy?
|
|
buhaha...
i ciekawe kto z kogo się teraz śmieje...brawo Rada, brawo Przewodniczący.
|
|
Przewodniczący jest jaki jest..zobaczcie jak sobie radzi radna M.D. nikt nie dorasta jej do pięt.
|
|
Przewodniczący jest jaki jest..zobaczcie jak sobie radzi radna M.D. nikt nie dorasta jej do pięt.Czym się tak jarasz? To co ma to tylko dzięki marszałkowi, nikt jej tu nie chciał taki sam gatunek co brat, jakby nie Andrzej to by już dawno popłynął . Zosrawi ja B to może jak pouwodzi to coś wskóra. Nie mój typ. |
|
Przewodniczący jest jaki jest..zobaczcie jak sobie radzi radna M.D. nikt nie dorasta jej do pięt.S Ł A B A JEST |
|
... żeby taka SŁABA NIE BYŁA pani D. Sz. ...
|
|
Brawo OS
|
|
a dlaczego to nie było wójta na święcie straży? zmarszczki poprawiała ?
|
|
Oddala szacunek strażakom i historii
|
|
Będąc nad morzem.
|
|
a dlaczego to nie było wójta na święcie straży? zmarszczki poprawiała ?Raczej to było święto dla rodziny prezesa i wg jego uznania jego znajomych, nie z Prus nie z rus, to mu się jednak udało, mógł być wójtem, po co Tomka wystawił? |
|
DRODZY RODZICE!
Jakie są Wasze wrażenia po pierwszym zebraniu w Szkole Podstawowej w Spiczynie?
Proszę wyraźcie swoje opinie, obawy, co można skorygować w ciągu tego roku szkolnego. Jakie są Wasze oczekiwania?
|
|
Forum (zwłaszcza anonimowe) bardziej komplikuje sprawy niż je rozwiązuje. Opinie, obawy, najlepiej zgłaszać do Rady Rodziców, bądź bezpośrednio do Dyrekcji. Zebranie Rady Rodziców już w październiku.
Zapraszam.
Z-ca przewdniczącego RR
Agnieszka Soszyńska
|
|
Z jednej strony ma Pani rację, ale nie chodziło mi o to żeby skłócać i robić zła opinie sszkole.Bardzo podoba mi się podejście i zaangażowanie Pani Dyrektor. Konkretnie podchodzi do określonego tematu i stara się znaleźć jak najlepsze rozwiązanie. Oby tak dalej.
Ps. Jak znajdę chwilę czasu to postaram się przybyć na zebranie RR
|
|
czy wójt dostała podwyżkę?
|
|
czy wójt dostała podwyżkę?Podwyżkę? A odszkodowanie wielotysięczne potrącili z jej poborów? Takim pensje się obniża. |
|
Szczęsna rozbiła system. Pokonała przeciwnikow podstepem
|
|
A CO SĄDZICIE O ANONIMOWEJ ANKIECIE KSIEDZA PROBOSZCZA..?
|
|
Pytania szkoła podstawowa . Mam obiekcje co ksiądz ma do mojego wykształcenia on chce wiedzieć aż świerzbi żeby jemu zadać kilka pytań .
|
|
To radna że Spiczyna , wymyśla te durnoty
|
Strona 67 z 67
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|